Byrådsmedlemmerne vidste godt at Enhedslisten er bromodstandere

24. februar 2022 Politik

På onsdagens byrådsmøde stemte Enhedslistens Asger Romme Andersen imod at forsætte samarbejdet med Faaborg-Midtfyn Kommune om Als-Fyn-forbindelsen.

“Allerede under konstitueringsmødet gjorde Asger Romme Andersen opmærksom på, at Enhedslisten ikke bakker op om Als-Fyn-forbindelsen, så der var intet overraskende i, at han stemte imod”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT. De resterende 30 byrådsmedlemmer stemte for at samarbejdet skal fortsætte.

Udover at Byrådet skulle vedtage, at samarbejdet skal fortsætte, så skulle der også udpeges tre byrådsmedlemmer, som skal være med i styregruppen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Borgmesteren, Stefan Lydal og jeg selv sad tidligere i styregruppen og vi blev udpeget til at fortsætte arbejdet”, siger Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...