Byrådsmødet bliver holdt i Havnbjerg

Restriktioner gør Byrådssalen for lille til byrådsmøder
Restriktioner gør Byrådssalen for lille til byrådsmøder
22. marts 2021 Byrådsmøder Skrevet af: Redaktion

På onsdag klokken 17 er der byrådsmøde og det bliver holdt på den tidligere skole i Havnbjerg, fordi det ikke er muligt at holde den nødvendige afstand i Byrådssalen på rådhuset i Sønderborg.

På grund af retningslinjerne vil der være begrænset adgang for tilskuere til byrådsmødet i Havnbjerg, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Byrådsmødet holdes i kantinen i den tidligere skole, som nu er ramme om Udviklingshuset HR-Huset – og for at følge reglerne om tilstrækkelig plads samt afstandskravet på to meter, er der plads til i alt 50 personer i lokalet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Først af alt skal der være plads tilo politikerne og til en del af kommunens medarbejdere.

Det betyder, at der er plads til maksimalt ti tilskuere til byrådsmødet i Havnbjerg og de lukkes ind efter først til mølle princippet.

 

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...