Byrådsmødet bliver holdt i Havnbjerg

22. marts 2021 Byrådsmøder
Restriktioner gør Byrådssalen for lille til byrådsmøder
Restriktioner gør Byrådssalen for lille til byrådsmøder

På onsdag klokken 17 er der byrådsmøde og det bliver holdt på den tidligere skole i Havnbjerg, fordi det ikke er muligt at holde den nødvendige afstand i Byrådssalen på rådhuset i Sønderborg.

På grund af retningslinjerne vil der være begrænset adgang for tilskuere til byrådsmødet i Havnbjerg, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Byrådsmødet holdes i kantinen i den tidligere skole, som nu er ramme om Udviklingshuset HR-Huset – og for at følge reglerne om tilstrækkelig plads samt afstandskravet på to meter, er der plads til i alt 50 personer i lokalet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Først af alt skal der være plads tilo politikerne og til en del af kommunens medarbejdere.

Det betyder, at der er plads til maksimalt ti tilskuere til byrådsmødet i Havnbjerg og de lukkes ind efter først til mølle princippet.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...