Byrådet: Erling Lundsgaard er en anset borger

26. juni 2013 Frivillige

Erling Lundsgaard kan med rette sige, han er en anset borger i Sønderborg Kommune. Det har han nemlig Byrådets ord for, at han er.

Ansete Erling Lundsgaard er også med i Skyttelauget, der har givet ham en medalje fordi han år efter år troligt møder til Kongeskydningen.

Onsdag skulle Byrådet udpege ham igen til at sidde som repræsentant på Sct. Jørgens Hospital – og i teksten står der, at” Byrådet udpeger to ansete borgere, der sidder seks år ad gangen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flertalsgruppen indstiller?

Det er den tidligere flertalsgruppe i Byrådet, der har indstillet, at man lader Erling Lundsgaard tage endnu en periode.

– Nu er vi en mindretalsgruppe, der med stor ydmyghed foreslår, at vi bakker op om Erling Lundgaard, siger Tage Petersen fra Venstre.

Et byrådsmedlem efterlyste flertalsgruppen, der jo bevisligt stod nævnt i dagsordnen.

– Kloge politikere går ikke flertallet – flertallet kommer til dem, siger Tage Petersen og det gjorde, at den spørgende satte sig til at vente på, de alle sammen kommer til hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...