Byrådet: Erling Lundsgaard er en anset borger

26. juni 2013 Frivillige

Erling Lundsgaard kan med rette sige, han er en anset borger i Sønderborg Kommune. Det har han nemlig Byrådets ord for, at han er.

Ansete Erling Lundsgaard er også med i Skyttelauget, der har givet ham en medalje fordi han år efter år troligt møder til Kongeskydningen.

Onsdag skulle Byrådet udpege ham igen til at sidde som repræsentant på Sct. Jørgens Hospital – og i teksten står der, at” Byrådet udpeger to ansete borgere, der sidder seks år ad gangen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flertalsgruppen indstiller?

Det er den tidligere flertalsgruppe i Byrådet, der har indstillet, at man lader Erling Lundsgaard tage endnu en periode.

– Nu er vi en mindretalsgruppe, der med stor ydmyghed foreslår, at vi bakker op om Erling Lundgaard, siger Tage Petersen fra Venstre.

Et byrådsmedlem efterlyste flertalsgruppen, der jo bevisligt stod nævnt i dagsordnen.

– Kloge politikere går ikke flertallet – flertallet kommer til dem, siger Tage Petersen og det gjorde, at den spørgende satte sig til at vente på, de alle sammen kommer til hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...