Byrådet: Erling Lundsgaard er en anset borger

26. juni 2013 Frivillige

Erling Lundsgaard kan med rette sige, han er en anset borger i Sønderborg Kommune. Det har han nemlig Byrådets ord for, at han er.

Ansete Erling Lundsgaard er også med i Skyttelauget, der har givet ham en medalje fordi han år efter år troligt møder til Kongeskydningen.

Onsdag skulle Byrådet udpege ham igen til at sidde som repræsentant på Sct. Jørgens Hospital – og i teksten står der, at” Byrådet udpeger to ansete borgere, der sidder seks år ad gangen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flertalsgruppen indstiller?

Det er den tidligere flertalsgruppe i Byrådet, der har indstillet, at man lader Erling Lundsgaard tage endnu en periode.

– Nu er vi en mindretalsgruppe, der med stor ydmyghed foreslår, at vi bakker op om Erling Lundgaard, siger Tage Petersen fra Venstre.

Et byrådsmedlem efterlyste flertalsgruppen, der jo bevisligt stod nævnt i dagsordnen.

– Kloge politikere går ikke flertallet – flertallet kommer til dem, siger Tage Petersen og det gjorde, at den spørgende satte sig til at vente på, de alle sammen kommer til hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...