Café Alsion: Koncert til fordel for udsatte børn

13. september 2016 Sønderborg

Traditionen tro holder SOS Børnebyernes lokalgruppe i Sønderborg musik og bruncharrangement på Café Alsion den sidste lørdag i september.

Efter de sidste to års succesrige arrangementer med Ulkebøl Salonorkester vender Hr. Jensens Jasskapel tilbage og spiller i år for 5. gang til fordel for den gode sag.

Hr. Jensen har opnået et ry i såvel Danmark som Nordtyskland som et kompetent og særdeles velspillende jazzband. Orkestret spiller tradiotionel jazzmusik og er berømt/berygtet for den tilbagelænede og humoristiske måde de enkelte numre præsenteres og kædes sammen på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er altså tale om en særlig musikoplevelse med velassorteret brunch i smukke omgivelser, skriver SOS Børnebyerne i en pressemeddelelse.

Overskuddet fra arrangementet går til Børnebyernes arbejde for forældreløse og udsatte børn i Laos og Cambodia, som alle lokalgrupper i Danmark har fokus på i 2015 og 2016.

SOS Jazz og Brunch finder sted på Café Alsion lørdag den 24. september kl. 11-13.

Billetter kan købes på Café Alsion eller Sønderborg Turistkontor.

Pris incl. brunch: 175 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...