Carsten Bang og Per Sodemann på scenen i Det sønderjyske Køkken

29. januar 2020 Kultur

Onsdag aften var der stand-up i Det Sønderjyske Køkken og det var Lasse Madsen, der i rollen som vært sendte Per Sodemann ind foran de godt 80 mennesker, der havde købt billet til showet. Per Sodemann kunne fortælle, at han er i sit første kæresteforhold.

“Ja, jeg er 25 år, så det kan virke lidt underligt, at det er mit første forhold. Og min kæreste er 31 år”, sagde han til publikum.

“Min kæreste har to lesbiske mødre. De er skilt og har fundet hver en ny kæreste, så jeg har fire svigermødre”, sagde Per Sodemann.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carsten Bang syntes, han var lidt uoplagt tidligere på dagen.

“Jeg var i byen i aftes og havde lidt tømmermænd, altså barens første sygedag”, sagde han og kom så i tanke om, at han var hos frisøren forleden.

“Det er sgu’ ret sjovt, at når frisøren er færdig, så kommer han med et spejl og holder det, så man kan se, hvordan håret på baghovedet sidder. Det giver jo ingen mening, når frisøren ikke viser os det, inden der bliver klippet”.

Smittet

“Jeg har også lagt mærke til, jeg har fået lidt mave. Folk bliver jo ikke vaccineret mod fedme, selvom der er fedme-epidemi, så jeg er blevet smittet”, sagde Carsten Bang og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og de kvinder, der siger, at en ‘far-krop’ er sexet, det er dem, der ikke kan få andet”.

“Men jeg har downloaded en motionsapp og nu venter jeg bare på, den går i gang”, sagde Carsten Bang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...