Claus Klaris er ny formand i DGI Sønderjylland

4. maj 2017 Sønderborg

Til årsmødet i DGI Sønderjylland blev Claus Klaris fra Sønderborg valgt som ny formand, og han har en klar mission: “Jeg vil fortsætte det idrætspolitiske arbejde for at sikre bedre vilkår for lokalidrætten i Sønderjylland”, siger den nye formand.

Men Claus Klaris har ikke blot en mission, han har også tænkt over, hvordan opgaven skal løses:

“Vi skal droppe søjletænkningen og begynde at samarbejde mere på tværs med institutioner, kommuner og andre idrætsorganisationer i det sønderjyske”, siger Claus Klaris i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningsformand i Dybbøl Idræts- og Ungdomsforening

Det frivillige engagement er en stor del af Claus Klaris’ liv, og i sit virke som foreningsformand har han gjort sig nogle klare erfaringer:

“Samarbejde giver helt enkelt de bedste resultater, vi er altid bedre sammen end hver for sig,” og med den pointe slår Claus Klaris også fast:

“Jeg tror ikke, at vi skal hige efter flere midler til nye initiativer i lokalidrætten, vi skal i stedet være bedre til at se mulighederne i de eksisterende lokaler, haller og faciliteter samt at gøre brug af det mandskab, vi allerede har i vores foreningsliv”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...