Claus Klaris er ny formand i DGI Sønderjylland

4. maj 2017 Sønderborg

Til årsmødet i DGI Sønderjylland blev Claus Klaris fra Sønderborg valgt som ny formand, og han har en klar mission: “Jeg vil fortsætte det idrætspolitiske arbejde for at sikre bedre vilkår for lokalidrætten i Sønderjylland”, siger den nye formand.

Men Claus Klaris har ikke blot en mission, han har også tænkt over, hvordan opgaven skal løses:

“Vi skal droppe søjletænkningen og begynde at samarbejde mere på tværs med institutioner, kommuner og andre idrætsorganisationer i det sønderjyske”, siger Claus Klaris i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningsformand i Dybbøl Idræts- og Ungdomsforening

Det frivillige engagement er en stor del af Claus Klaris’ liv, og i sit virke som foreningsformand har han gjort sig nogle klare erfaringer:

“Samarbejde giver helt enkelt de bedste resultater, vi er altid bedre sammen end hver for sig,” og med den pointe slår Claus Klaris også fast:

“Jeg tror ikke, at vi skal hige efter flere midler til nye initiativer i lokalidrætten, vi skal i stedet være bedre til at se mulighederne i de eksisterende lokaler, haller og faciliteter samt at gøre brug af det mandskab, vi allerede har i vores foreningsliv”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...