Claus Klaris er ny formand i DGI Sønderjylland

4. maj 2017 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Til årsmødet i DGI Sønderjylland blev Claus Klaris fra Sønderborg valgt som ny formand, og han har en klar mission: “Jeg vil fortsætte det idrætspolitiske arbejde for at sikre bedre vilkår for lokalidrætten i Sønderjylland”, siger den nye formand.

Men Claus Klaris har ikke blot en mission, han har også tænkt over, hvordan opgaven skal løses:

“Vi skal droppe søjletænkningen og begynde at samarbejde mere på tværs med institutioner, kommuner og andre idrætsorganisationer i det sønderjyske”, siger Claus Klaris i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningsformand i Dybbøl Idræts- og Ungdomsforening

Det frivillige engagement er en stor del af Claus Klaris’ liv, og i sit virke som foreningsformand har han gjort sig nogle klare erfaringer:

“Samarbejde giver helt enkelt de bedste resultater, vi er altid bedre sammen end hver for sig,” og med den pointe slår Claus Klaris også fast:

“Jeg tror ikke, at vi skal hige efter flere midler til nye initiativer i lokalidrætten, vi skal i stedet være bedre til at se mulighederne i de eksisterende lokaler, haller og faciliteter samt at gøre brug af det mandskab, vi allerede har i vores foreningsliv”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...