Claus Klaris er ny formand i DGI Sønderjylland

4. maj 2017 Sønderborg

Til årsmødet i DGI Sønderjylland blev Claus Klaris fra Sønderborg valgt som ny formand, og han har en klar mission: “Jeg vil fortsætte det idrætspolitiske arbejde for at sikre bedre vilkår for lokalidrætten i Sønderjylland”, siger den nye formand.

Men Claus Klaris har ikke blot en mission, han har også tænkt over, hvordan opgaven skal løses:

“Vi skal droppe søjletænkningen og begynde at samarbejde mere på tværs med institutioner, kommuner og andre idrætsorganisationer i det sønderjyske”, siger Claus Klaris i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningsformand i Dybbøl Idræts- og Ungdomsforening

Det frivillige engagement er en stor del af Claus Klaris’ liv, og i sit virke som foreningsformand har han gjort sig nogle klare erfaringer:

“Samarbejde giver helt enkelt de bedste resultater, vi er altid bedre sammen end hver for sig,” og med den pointe slår Claus Klaris også fast:

“Jeg tror ikke, at vi skal hige efter flere midler til nye initiativer i lokalidrætten, vi skal i stedet være bedre til at se mulighederne i de eksisterende lokaler, haller og faciliteter samt at gøre brug af det mandskab, vi allerede har i vores foreningsliv”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...