Claus Klaris: Nu gælder det

Arkivfoto
Arkivfoto
19. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat Claus Klaris, Venstre, skriver:

Valgkampen er næsten slut. Nu gælder det. Det er helt op til jer vælgere i hele Sønderborg at afgøre, hvor fremtrædende en rolle jeg får i det nye byråd. Det har været nogle spændende og udfordrende måneder for mig som ny i politik. Valgkampen har lært mig meget om, hvor engagerede I er i vores kommune og fremtiden uanset om bopælen er Dybbøl, Nordborg, Gråsten, Kværs, Augustenborg, Broager eller Sønderborg.

Hver eneste samtale med jer og de politiske debatter har også bestyrket mig i, at jeg som en del af Venstre kan være med til at gøre en markant forskel for Sønderborg de næste mange år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er gået til valg for at:

·      Skabe vækst i Sønderborg Kommune; Ved at gøre kommunen attraktiv for erhvervslivet (nyetableret såvel som de etablerede virksomheder) samtidig med at den enkelte borger og familie skal opleve tryghed i kommunen.

·      Arbejde for et dynamisk og visionært uddannelsesmiljø for vores børn og unge. Både i folkeskolen og ungdomsuddannelser. Et miljø der skal være med til at skabe yderligere tiltrækning til kommunen og tilfredshed for dem, der bor her nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

·      Sikre moderne og fleksible rammer for idrætten – så vi gennem bevægelse sikrer at alle får mulighed for at dyrke idræt uanset alder. Herunder vil jeg arbejde for det det frivillige arbejde og støtte de ildsjæle, der er dagligt yder en stor indsats for vores kommune.

En stor tak til min kampagnegruppe og jeres enorme indsats. Tak til min familie for den store støtte og tålmodighed. Tak for opbakningen under valgkampen og de mange positive tilkendegivelser – Tak for Jeres personlige stemme tirsdag!

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...