Sæsonstart i Club 54 for unge med særlige behov

17. september 2014 Frivillige

Fredag klokken 19 slår Club 54 dørene op til en ny sæson, hvor der er hygge- og aktivitetsaftener for unge med særlige behov.

Alex er stamgæst i Club 54 - nogle gange kommer han alene. Andre gange sammen med en veninde, der bor på Skrænten.

Alex er stamgæst i Club 54  – hvor han kan udfordre nogle af de ansatte i pool.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rammerne er lagt i Dybbølhallen.

I Club 54 er det brugerne, der bestemmer, hvad der skal ske. Hvis stemningen er til hyggesnakke, pool eller bordtennis, så bliver det sådan. Klubben har også lysanlæg og røgkanon, så lokalet kan hurtigt omdannes til diskotek, hvi s de unge hellere vil feste.

Stedet er vigtigt for alle de udviklingshæmmede, de handicappede og andre unge med særlige behov. Her kan de mødes på lige vilkår med alle de andre – og det gør alting mere trygt. Ikke mindst fordi personalet virkeligt lægger sig selen og sørger for, der bliver hygget eller festet på brugernes præmisser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...