Sæsonstart i Club 54 for unge med særlige behov

17. september 2014 Frivillige

Fredag klokken 19 slår Club 54 dørene op til en ny sæson, hvor der er hygge- og aktivitetsaftener for unge med særlige behov.

Alex er stamgæst i Club 54 - nogle gange kommer han alene. Andre gange sammen med en veninde, der bor på Skrænten.

Alex er stamgæst i Club 54  – hvor han kan udfordre nogle af de ansatte i pool.

Rammerne er lagt i Dybbølhallen.

I Club 54 er det brugerne, der bestemmer, hvad der skal ske. Hvis stemningen er til hyggesnakke, pool eller bordtennis, så bliver det sådan. Klubben har også lysanlæg og røgkanon, så lokalet kan hurtigt omdannes til diskotek, hvi s de unge hellere vil feste.

Stedet er vigtigt for alle de udviklingshæmmede, de handicappede og andre unge med særlige behov. Her kan de mødes på lige vilkår med alle de andre – og det gør alting mere trygt. Ikke mindst fordi personalet virkeligt lægger sig selen og sørger for, der bliver hygget eller festet på brugernes præmisser.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...