Corona-pausen gav plads til at sætte Nord-Als Boldklubs hus i stand

12. august 2020 Nordborg

På lørdag fra klokken 11 til 13 inviteres alle medlemmer, hjælpere, frivillige, venner af klubben og andre interesserede børn og voksne til åbent hus i Nord-Als Boldklubs nyrenoverede og nyindrettede klubhus. Renoveringen er planlagt og udført af frivillige NB’ere med hjælp fra lokale virksomheder.

Klubben har brugt corona-nedlukningen af fodboldaktiviteter til at give klubhuset en omgang:

“Vi har gjort klubhuset nutidigt, mere indbydende og mere oplagt til klubliv. Det var også tiltrængt, da klubhusets seneste ”opdatering” skete i 2010”, siger Thom Jørgensen som har været den ene sjakbajs i forbindelse med renoveringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubhuset har nu faciliteter, som er tidssvarende og både henvender sig til børn, unge, voksne og de ældre medlemmer af klubben:

“Jeg synes det er fedt at klubhuset nu er for alle og indbyder til aktivitet og hygge. For eksempel er vores rammer for E-fodbold – det vil sige Fifa på PlayStation – blevet rigtige attraktive og det er jeg sikker på de unge vil bruge meget”, siger den anden sjakbajs, Jakob Steinvig, i en pressemeddelelse.

Ved åbent hus-arrangementet vil være mulighed for at kigge nærmere på de nye tiltag i og indretningen af klubhuset. Samtidig er der selvfølgelig mulighed for få en god snak med ‘familien NB’. Klubben er vært ved kaffe og kage, øl og vand.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er simpelthen så glad på klubbens og medlemmernes vegne og så er jeg pavestolt over at vi i klubben har så mange frivillige som gladeligt lægger så mange timer i arbejdet. Det er ganske enkelt fantastisk og jeg vil gerne takke dem mange gange for det flotte arbejde”, siger formand for Nord-Als Boldklub Jesper Larsen.

Billede fra det nyistandsatte klublokale. Foto: Nord-Als Boldklub

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...