Cyklister: Undgå at komme af med 1000 kroner

Arkivfoto
Arkivfoto
13. september 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Det er ulovligt at snakke i håndholdt mobiltelefon, mens man kører. Men det gælder ikke kun i bil. Det gælder faktisk for alle køretøjer. Så pas på med at snakke i telefon, hvis du cykler.

  • Det er faktisk en lov, der bliver brugt ret meget. Der bliver ofte givet bøder til folk, der cykler og taler i mobiltelefon. Det koster 1000 kroner, siger politiet til Ekstra Bladet.

Der er også et tip til bilister, der vil undgå at sende ekstra penge til Statskassen:

Til januar træder en ny lov i kraft, som lyder, at nummerplader skal være fastmonteret til bilen. Hvis de skrues fast, skal der sidde gummidutter på skruerne, og gummidutterne skal have samme farve som baggrunden. Ellers kan det udløse en bøde.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...