Tour de France: Dagplejegruppe fejrede Tour de France

1. juli 2022 Tour de France
Tour de Dagplejen. Foto: Jurate Elnef
Tour de Dagplejen. Foto: Jurate Elnef

Fredag formiddag blev der kørt Tour de France i området ved City-dagplejernes fælles lokaler i Sundhedscentret – og det var en oplevelse, der er investeret tid i at planlægge, fortæller dagplejer Jurate Elnef.

“Vi har selvfølgelig lavet en rute og den er pyntet op med flag og andre Tour de France-symboler. Cykler og barnevogne er selvfølgelig også stadset ud og det samme er flere af børnene”, siger hun til SønderborgNYT.

“Og tilskuerne jublede og vinkede med deres flag”.

Der er rigtigt mange, som i anledning af Tour de France, har farvet en dag gul eller på anden måde hilst Touren velkommen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og dagplejebørnene skal selvfølgelig også være en del af den folkefest”, siger Jurate Elnef og tilføjer, at dagen begyndte med fælles morgenmad.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...