Tour de France: Dagplejegruppe fejrede Tour de France

1. juli 2022 Tour de France
Tour de Dagplejen. Foto: Jurate Elnef
Tour de Dagplejen. Foto: Jurate Elnef

Fredag formiddag blev der kørt Tour de France i området ved City-dagplejernes fælles lokaler i Sundhedscentret – og det var en oplevelse, der er investeret tid i at planlægge, fortæller dagplejer Jurate Elnef.

“Vi har selvfølgelig lavet en rute og den er pyntet op med flag og andre Tour de France-symboler. Cykler og barnevogne er selvfølgelig også stadset ud og det samme er flere af børnene”, siger hun til SønderborgNYT.

“Og tilskuerne jublede og vinkede med deres flag”.

Der er rigtigt mange, som i anledning af Tour de France, har farvet en dag gul eller på anden måde hilst Touren velkommen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og dagplejebørnene skal selvfølgelig også være en del af den folkefest”, siger Jurate Elnef og tilføjer, at dagen begyndte med fælles morgenmad.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2023 Samfund, Sønderborg

To vellykkede bygningsrenoveringer hædret på Arkitekturens Dag

3. oktober 2023 Samfund

I år fejrer Sønderborg Kommune desværre ikke Arkitekturens Dag, den er blevet aflyst på grund af økonomiske stramninger. Det synes foreningen By og Miljø i Sønderborg Kommune er trist og medlemmerne har derfor valgt at markere Arkitekturens Dag, der var i går, mandag, og uddele to anerkendelser – et smukt diplom – til en vellykket […]

Læs mere...