Damerne er klar til deres 12. Pink Cup den 12. august

5. august 2015 Augustenborg

Kræftens Bekæmpelse kan altid bruge flere penge og en af mange veje til at få nogle ind er Pink Cup, hvor flere golfglade mennesker gør deres for, at netop deres golfklub bliver den bedste i Årets Pink Cup.

Her er nogle af deltagerne i Pink Cup - og der er plads til flere.

Her er nogle af deltagerne i Pink Cup – og der er plads til flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Turneringen adskiller sig fra andre turneringer ved, at det ikke udelukkende er det spillemæssige resultat, der er afgørende for placeringen.

Det er nemlig først og fremmest det indsamlede beløb pr. golfklub, der tæller.

De 30 klubber, der har indsamlet flest penge til brystkræftsagen samt ti klubber fundet ved lodtrækning inviteres til en festlig landsfinale, hvor der venter dem en række forkælelser i form af baneservice, lyserøde balloner, god mad og drikke og ikke mindst et overdådigt præmiebord. 

Artiklen fortsætter under annoncen

Pink Cup er en landsdækkende turnering for alle kvinder tilmeldt en golfklub med gyldigt DGU medlemskab.

Udover æren ved at være den golfklub i Danmark, der har indsamlet flest penge til brystkræftsagen, vinder klubben et foredrag med Kirsten Siggaard og modtager et diplom, som bevis på den flotte præstation og store indsats.

Onsdag den 12. august dyster kvinder fra Sønderborg-området på Alssund Golfbane ved Augustenborg – og i andre golfklubber er der lignende turneringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vi er så heldige i Sønderborg, at  Teknidan v/Svend Ebsen har lovet at give et bidrag på 4 kroner for hvert point vi laver, hvis vi er mindst 80 deltagere”, siger Dorrit Daugbjerg.

Antallet af tilmeldte lige nu er 75, så der er fem mere, der skal skynde sig at melde sig.

Selve dagen

Kvinderne samles klokken 13 ved eller i klubhuset, hvor der er forskellige aktiviteter i et par timer. Herefter går de på golfbanen og spiller sig gennem alle hullerne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...