Danhostel i Sønderborg vært for Lasergame

1. juli 2013 Uncategorized

I samarbejde med Lasergame Danmark er Danhostel Sønderborg City i dagene 17. og 18. juli vært for en ualmindeligt spændende, adrenalin-pumpende, sjov udendørs event for børn og barnlige sjæle i alle aldre. Lasergame er ufarligt, kræver ingen beskyttelse og kan spilles af alle i alle aldre.

Det ufarlige spil er i gang.

– Vi skal have børn og voksne til at lege igen, siger Birgit Misser fra Danhostel Sønderborg City.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil være med til at sætte en dagsorden for aktiv familieferie, og jeg håber, at der vil komme rigtig mange forbi og være med i vores sjove event. Danhostel Sønderborg City på Kærvej er et af syv steder i landet, hvor aktiviteten finder sted.

Lasergame Danmark giver hele familien en mulighed for en unik oplevelse – med over 1 mio. forskellige spilmuligheder vil mor, far, børn og bedsteforældre få mulighed for at leve sig ind i en magisk verden, siger Birgit Misser. Prisen for at deltage er 40 kr.

Praktisk kommer det til at fungere på den måde, at når deltageren er færdig med sit lasergame, som foregår på Danhostel’s udendørsareal ved Kærvej, gemmes resultatet på en highscoreliste. Deltageren kan derefter klikke sig ind på Danhostels hjemmeside og se om han/hun er kommet på listen.

Der er præmier til de 10 øverste på highscorelisten, når eventen på landsplan er slut 1. august. Første-præmien er et ophold for 4 personer på et Danhostel med gratis adgang til forlystelser i nærheden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk