Dansk Folkehjælp åbner ny genbrugsbutik på Perlegade i Sønderborg

26. september 2020 Sønderborg
Dansk Folkehjælp åbner genbrugsbutik i Perlegade
Dansk Folkehjælp åbner genbrugsbutik i Perlegade

Den 2. oktober vil Dansk Folkehjælp slå dørene op for sin nye genbrugsbutik på Perlegade 61 i Sønderborg.

Den nye butik bliver det perfekte sted for loppejægere, der er på udkig efter nyt genbrugsguld – fra vintagetøj og køkkenredskaber over cd’er og vinyler til smykker og alverdens dekorationer til hjemmet.

Overskuddet vil ubeskåret gå til at hjælpe socialt udsatte i lokalområdet, eksempelvis med Julehjælp, Skolestarthjælp og Feriehjælp.

Dansk Folkehjælp har knoklet med at få lokalerne klar til åbning, og det flotte resultat venter nu på at blive taget i brug til gavn for lokalområdet i Sønderborg, skriver Dansk Folkehjælp i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klaus Nørlem, som er generalsekretær for Dansk Folkehjælp, glæder sig til åbningen af den nye genbrugsbutik:

”Vores nye genbrugsbutik i Sønderborg udgør et vigtigt led i vores arbejde med hjælp til socialt udsatte og overskuddet vil ubeskåret gå til at hjælpe fattige og udsatte familier i Sønderborg og omegn med eksempelvis julehjælp, skolestarthjælp og feriehjælp. Jeg håber, at butikken bliver taget godt imod af de lokale borgere, og at genbrugsbutikken bliver til stor glæde for lokalområdet, kunder og ikke mindst de familier vi hjælper i vores arbejde”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk Folkehjælp søger nu en frivillig butiksleder til den nye butik samt nye frivillige, der gerne vil gøre en forskel i deres lokalområde.

Butikslederen vil få ansvar for butikkens udtryk, økonomi og ikke mindst de frivillige, der hver dag arbejder for og i butikken. Der er således også brug for frivillige, der har lyst til at hjælpe til i butikken med alt fra udvælgelse af varer, varetagelse af sociale medier og kontakt til kunder.

”Jeg er sikker på, at frivilligheden i Sønderborg er til stede, så vi kan rekruttere en fantastisk butiksleder og et hold af øvrige frivillige, der vil investere en lille del af deres tid og dermed gøre en stor forskel. Jeg glæder mig til denne udvidelse af Dansk Folkehjælps fantastiske frivilligteam”, siger generalsekretær for Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interesserede kan henvende sig til Dorte Larsen via 70 220 230 eller post@folkehjaelp.dk.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk