Dansk Folkehjælp i Sønderborg hædrer Marianne Truelsen

27. september 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Marianne Truelsen fra Augustenborg blev fredag hædret på sin arbejdsplads, Fjordhotellet i Augustenborg, af Dansk Folkehjælp, som hun er en del af. Marianne Truelsen er ikke med i den flok, der trækker i det grønne tøj og stiller op ved blandt andet Beach Party og Ringriderfesten.

Marianne Truelsen i midten blev både overrasket og rørt.

Marianne Truelsen i midten blev både overrasket og rørt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Marianne Truelsen arbejder lidt i det skjulte, hvor hun sørger for, at de udfarende folkehjælpere har mand, drikke og andre ting, som gør, at de kan passe deres opgaver.

– Især har Marianne Truelsen ydet en stor indsats for at samle gaver ind til familier, der ikke har råd til at give deres børn en god jul, bliver der sagt af de lokale folkehjælpere. Hun er samtidig rigtigt god til at inspirere sine kolleger ligesom hun drysser mange gode ideer ud ærmet, så Dansk Folkehjælp i Sønderborg hele tiden er i udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Marianne Truelsens hjerte banker for de udsatte familier,. Det viste hun tydeligt sidste år, hvor en bekendt fortæller hende, at hun ikke har råd til at jule med sine børn. Dansk Folkehjælps julepakker var delt ud. Men for at sikre sin bekendtes jul, så gav Marianne Truelsen 1500 kroner af egen lomme.

– Mine børn er så store, at de kan forstå, at deres julegaver bliver lidt mindre nu, sagde Marianne Truelsen til sin bekendte. Den gerning siger faktisk alt om Marianne Truelsen.

– Så god er hun!

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er blevet bemærket af hendes frivillig-kolleger.

 

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...