Dansk Folkeparti: Regeringen forsinker politiskole til 2019 eller måske til 2020

20. december 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Beslutningen om, hvor en ny politiskole skal ligge, er udskudt til næste år.

Det var egentlig planen, at de første politielever skulle begynde deres uddannelse i det vestlige Danmark allerede i 2018.

Nu bliver det tidligst i 2019. Måske først i 2020.

Først efter nytår bliver det afgjort, om skolen skal bygges fra bunden i Herning, som regeringen vil det eller om den skal ind i allerede eksisterende lokaler, sådan som Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne foreslår.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er helt galt, når regeringen holder fast i noget, der ikke er flertal for – vel vidende, at det forsinker det med at få flere betjente på gaderne”, siger Jan Rytkjær Callesen fra Dansk Folkeparti til SønderborgNYT.

“Det er som om, regeringen ikke hører, når et flertal i forligskredsen siger, at der ikke skal bygges nyt, men laves en politiskole i eksisterende bygninger”, siger Jan Rytkjær Callesen fra Folketinget.

Efter et samråd om politiskolen 15. december sagde justitsminister Søren Pape Poulsen i flere tv-interviews, at regeringen ikke har flertal til en helt ny skole i Herning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg indrømmer, at jeg jo ikke i regeringen har 90 mandater. Men jeg håber, at alle vil trække vejret og lige tænke over, hvad der er bedst for dansk politi”, sagde han til de rullende kameraer.

 

Dansk Folkeparti mener ifølge Jan Rytkjær Callesen, at regeringen handler arrogant i forhold til forligskredsen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...