Danske tour-arrangører modtager på søndag Grand Départ-trofæet i Paris

15. juli 2021 Sport

Afslutningen på verdens største cykelløb bliver i år noget særligt. Når vinderen er kåret på sejrpodiet på Champs-Élysées vil der nemlig være et særligt fokus på Tour-starten i Danmark næste sommer.

Det sker, når bestyrelsesformanden for den danske Grand Départ, overborgmesteren i København Lars Weiss, skal på podiet og modtage trofæet fra Région Bretagne og løbsdirektør Christian Prudhomme , skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Ved trofæoverrækkelsen deltager en dansk delegation, som, foruden Lars Weiss, også tæller borgmestre og repræsentanter fra de øvrige mål- og startbyer samt erhvervsministeriet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tour de France-trofæet bliver fra efteråret 2021 cyklet rundt i en særlig gul Tour de France-ladcykel mellem start- og målbyerne for at blive udstillet.

Første stop bliver i Sønderborg den 17. august. Dernæst følger en længere tur rundt i de danske tour-byer.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...