Danske tour-arrangører modtager på søndag Grand Départ-trofæet i Paris

15. juli 2021 Tour de France

Afslutningen på verdens største cykelløb bliver i år noget særligt. Når vinderen er kåret på sejrpodiet på Champs-Élysées vil der nemlig være et særligt fokus på Tour-starten i Danmark næste sommer.

Det sker, når bestyrelsesformanden for den danske Grand Départ, overborgmesteren i København Lars Weiss, skal på podiet og modtage trofæet fra Région Bretagne og løbsdirektør Christian Prudhomme , skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Ved trofæoverrækkelsen deltager en dansk delegation, som, foruden Lars Weiss, også tæller borgmestre og repræsentanter fra de øvrige mål- og startbyer samt erhvervsministeriet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tour de France-trofæet bliver fra efteråret 2021 cyklet rundt i en særlig gul Tour de France-ladcykel mellem start- og målbyerne for at blive udstillet.

Første stop bliver i Sønderborg den 17. august. Dernæst følger en længere tur rundt i de danske tour-byer.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...