Dartspillerne fra Fluen er klar til at forsvare deres DM-titel

22. oktober 2021 Sport

Fire dartspillere fra Dartklubben Fluen skal den 20. november en tur til Slangerup, hvor de skal forsvare deres DM-titel.

“Det er slutspillet, der skal spilles i Slangerup og det bliver spændende, om spillerne fra Sønderborg har guld, sølv, bronze eller ingenting med hjem derfra”, siger formand Brian Guldmann til SønderborgNYT.

Dartklubben Fluen har 32 medlemmer og deraf er de 25 turneringsspillere.

“De øvrige kommer og træner, men de vil ikke spille turneringskampe”, siger formanden og tilføjer, at der trænes i kælderen i den tidligere skole i Grundtvigsparken 10. Tirsdage og torsdage kastes der med pile fra klokken 19 og på søndage er det fra klokken 18:30.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis der er flere, der lyst til at prøve at spille dart, så er de velkommen til at dukke op, når vi øver – og vi har pile, som vi låner ud”, siger Brian Guldmann. Klubben har ni dartskiver.

Han fortæller, der er rigtigt hyggeligt, når der øves – og så er der et godt sammenhold hele vejen rundt.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...