DBU-Touren hyggede sig på isfri skøjtebane

25. maj 2013 Uncategorized

Det er jo herligt, når skøjtebanen også kan bruges til Street-fodbold og det var lige præcis det, den blev fredag eftermiddag, hvor et af DBUs 16 gadearrangementer blev holdt.

René Svendsen efterlyser flere fodboldhold.

– Det er skønt, når der kommer sunde aktiviteter til byen og Byrådet vil meget hellere bruge penge på sundhed end på sygdom, siger sundhedsformand Jesper Rosanes og nævner, at der er flere udfordringer for de mennesker, der er mødt op. han forestiller sig, at der med tiden kommer endnu flere motionsmuligheder i og omkring byen, så det frister flere at røre sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jesper Rosanes giver bolden op til første kamp om det lokale mesterskab og en DM-billet.

– I år er der 13 hold, der spiller med her i Sønderborg, men vi vil altså gerne have endnu flere, siger medarrangør René Svendsen til Sønderborg Nyt. Sidste år deltog ti hold, så der er en lille fremgang.

Det er Fritidsafdelingen, der er inde over fra kommunen og måske skal den afdeling lægge en seddel ind på bordet hos Sundhed og Trivsel, der uden tvivl ville kunne trække rigtigt mange med til en sjov og underholdende motionsdag, hvor det handler om at finde byens bedste hold, der skal deltage i DM på Rådhuspladsen i København.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...