DBU-Touren hyggede sig på isfri skøjtebane

25. maj 2013 Uncategorized

Det er jo herligt, når skøjtebanen også kan bruges til Street-fodbold og det var lige præcis det, den blev fredag eftermiddag, hvor et af DBUs 16 gadearrangementer blev holdt.

René Svendsen efterlyser flere fodboldhold.

– Det er skønt, når der kommer sunde aktiviteter til byen og Byrådet vil meget hellere bruge penge på sundhed end på sygdom, siger sundhedsformand Jesper Rosanes og nævner, at der er flere udfordringer for de mennesker, der er mødt op. han forestiller sig, at der med tiden kommer endnu flere motionsmuligheder i og omkring byen, så det frister flere at røre sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jesper Rosanes giver bolden op til første kamp om det lokale mesterskab og en DM-billet.

– I år er der 13 hold, der spiller med her i Sønderborg, men vi vil altså gerne have endnu flere, siger medarrangør René Svendsen til Sønderborg Nyt. Sidste år deltog ti hold, så der er en lille fremgang.

Det er Fritidsafdelingen, der er inde over fra kommunen og måske skal den afdeling lægge en seddel ind på bordet hos Sundhed og Trivsel, der uden tvivl ville kunne trække rigtigt mange med til en sjov og underholdende motionsdag, hvor det handler om at finde byens bedste hold, der skal deltage i DM på Rådhuspladsen i København.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...