De ældre er glade for ekstra rengøring

10. september 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Sønderborg Kommune bruger i år tre mio. kr. fra finanslovens ældrepulje til ekstra rengøring hos en række borgere. Den første af tre målinger viser, at der er stor tilfredshed med den ekstra rengøring.

Modelfoto.

Modelfoto.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er borgere, som i forvejen er bevilget varig rengøringshjælp, som modtager tilbuddet.

  • Med tilbuddet håber vi, at både hygiejnen og humøret bliver bedre hos de borgere, vi kommer hos. Vi har jo valgt at bruge en pæn portion af de penge, Sønderborg Kommune fik ekstraordinært fra staten på ældreområdet, til rengøring. Derfor er det glædeligt, at en måling viser, at der er overvejende tilfredshed med den, siger Preben Storm, formand for Seniorudvalget i Sønderborg Kommune.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Der er fra 1. maj til 5. august i år udført 461 ekstra rengøringer i kommunen. I løbet af juli er 119 tilfældigt valgte borgere blevet bedt om at gennemføre en tilfredshedsmåling – og 115 borgere har svaret. Målingen er udført i umiddelbar forlængelse af, at den ekstra rengøring er udført, og deltagerne har været tilknyttet både de fire hjemmeplejedistrikter og de tre private leverandører, der har udført ekstra rengøring i sommerferieperioden.

Borgerne har svaret anonymt via en iPad, og spørgsmålene er besvaret ved at give smileys.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk