De ældre er glade for ekstra rengøring

10. september 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Sønderborg Kommune bruger i år tre mio. kr. fra finanslovens ældrepulje til ekstra rengøring hos en række borgere. Den første af tre målinger viser, at der er stor tilfredshed med den ekstra rengøring.

Modelfoto.

Modelfoto.

Det er borgere, som i forvejen er bevilget varig rengøringshjælp, som modtager tilbuddet.

  • Med tilbuddet håber vi, at både hygiejnen og humøret bliver bedre hos de borgere, vi kommer hos.
    Artiklen fortsætter under annoncen

    Vi har jo valgt at bruge en pæn portion af de penge, Sønderborg Kommune fik ekstraordinært fra staten på ældreområdet, til rengøring. Derfor er det glædeligt, at en måling viser, at der er overvejende tilfredshed med den, siger Preben Storm, formand for Seniorudvalget i Sønderborg Kommune.

Der er fra 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

maj til 5. august i år udført 461 ekstra rengøringer i kommunen. I løbet af juli er 119 tilfældigt valgte borgere blevet bedt om at gennemføre en tilfredshedsmåling – og 115 borgere har svaret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målingen er udført i umiddelbar forlængelse af, at den ekstra rengøring er udført, og deltagerne har været tilknyttet både de fire hjemmeplejedistrikter og de tre private leverandører, der har udført ekstra rengøring i sommerferieperioden.

Borgerne har svaret anonymt via en iPad, og spørgsmålene er besvaret ved at give smileys..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. april 2021 Kultur, Sønderborg

Levende musik i vaccinationscentret i Sønderborg

21. april 2021 Kultur

Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester er i fuld gang med at arrangere en række koncerter, som skal spilles i vaccinationscentrene i Sønderborg og Aabenraa. “Den første koncert begynder i Humlehøj-Hallerne i morgen, torsdag, klokken 10 og den bliver spillet af strygere”, siger Jorunn Solløs til SønderborgNYT og hun tilføjer: “Vi tager ud i grupper på […]

Læs mere...