De studerendes hus er åbent

19. februar 2014 Frivillige

Onsdag blev det nye studenterhus i Sønderborg taget i brug og det viser sig, at de studerendes forening er godt tilfreds med rammerne.

Fra første minut i åbningstiden var der mennesker indenfor.

Fra første minut i åbningstiden var der mennesker indenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Carl Mikkelsen er glad for, at studerende endelig har deres eget sted at samles.

Jan Carl Mikkelsen er glad for, at studerende endelig har deres eget sted at samles.

– Nu har vi stedet her og så må vi se, hvad vi kan udvikle det til, siger Jan Carl Mikkelsen, der er relation-formand i Sønderborg Student Foundation.

Dørene skal være åbne onsdage, torsdage og fredage fra klokken 14 til 18.

– Vi lægger forsigtigt ud, men melder der sig flere frivillige, så kan vi sagtens udvide den officielle åbningstid, siger Jan Carl Mikkelsen til Sønderborg Nyt. Åbningstiden er dog ikke mere fast, end det er muligt at blive siddende, hvis stemningen er til dét.

Fredag sker den officielle åbning med politikertaler og alt det, der hører sig til – og der rundes af med koncert i Sønderborghus.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...