Debatmøde om folkeskolens udvikling og udfordringer

1. januar 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Offentligt debatmøde den 9. januar om ”Folkeskolens udvikling og udfordringer netop nu”.

Alle er velkomne.

Har den seneste folkeskolereform gjort skolen bedre eller dårligere? Det er der mange meninger om, blandt politikerne og folkeskolens brugere og dem der har skolen som arbejdsplads. Hvad er godt og hvad er skidt? Hvad virker og hvad virker ikke? Hvad skal der ændres på, og ikke mindst hvorfor.

SF Sønderborg tager debatten.

Deltager i paneldiskussionen vil være Annette van Buren, formand for den lokale lærerkreds, Erik Lorenzen, formand for Børne- og Uddannelsesudvalget og Jacob Mark SF’s Børne- og Uddannelsesordfører i Folketinget, skriver SF i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jacob Mark indleder med at redegøre for og begrunde SF’s nye folkeskole politiske oplæg. Annette van Buren vil herefter give lærernes opfattelse af ”Folkeskolens udvikling og udfordringer netop nu”, hvorefter Erik Lorenzen i sit indlæg vil redegøre for det lokalpolitiske syn på reformen, og ikke mindst på, hvordan den er blevet implementeret lokalt.

Efter indlæggene debat og kaffe. Ordstyrer Jørgen Jørgensen.

Mødet er arrangeret af SF Sønderborg, og det begynder kl. 19 i 3Fs lokaler på Lysvang.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...