Dejlig stemning ved Kærbos støttefest

3. juni 2018 Sønderborg

Søndag var der Støttefest for Afrika hos det socialpsykiatriske botilbud Kærbo på Kær, hvor der kom en lind strøm af besøgende, som lyttede til de forskellige orkestre, der stille gratis op for at give en hånd til Kærbo og stedets brugere. De fandt også tid til en runde på loppemarkedet og et besøg i boderne.

“Jeg synes, der har været pænt med gæster, men hvor meget der er solgt for på loppemarkedet og i vores bod, tør jeg ikke gætte på. Mange har betalt med MobilePay”, siger Kærboleder Anne Grethe Scharbach til SønderborgNYT.

Kærbomedarbejder Linda Christensen Paulsen forklarer lotterisælger Per Jacobsen, hvad hun mener om hans garanti for gevinst.

Alle og enhver kan melde sig ind i Kærbos støtteforening og et års medlemskab koster kun 30 kroner.

“Der er faktisk ret mange af festivalgæsterne, der har meldt sig ind og det er jeg glad for. Pengene går nemlig til vores skolebyggeri i Afrika”, siger Per Jacobsen, der er bruger på Kærbo.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har været med i Afrika otte gange og nyder at se, hvordan alting går fremad”, siger Per Jacobsen til SønderborgNYT.

En betydelig gevinst ved Afrika-rejserne er, at rigtigt mange af Kærbos bruger slipper al eller en stor del af medicinen dernede – og de fleste er stadighelt medicinfri efter flere år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...