Demonstration imod den såkaldte hundelov

16. maj 2013 Uncategorized

Lørdag den 1. juni er det Sønderborg, der er rammen for en demonstration imod den såkaldte hundelov. Deltagere og interesserede samles på Ringriderpladsen kl. 12.30 og går derfra til pladsen ved Sønderborg Slot.

Tysk advarsel imod Danmark.

Demonstrationen handler om den lov, der har kostet flere end tusinde hunde livet. En stor del af de døde hunde blev aflivet, fordi de forsvarede sig mod angreb fra andre hunde. Forsvarer en hund sig, kan den lave en bidskade på den angribende hund – og det er nok til en dødsdom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det faktum betyder færre turistindtægter, fordi tyske hundeejere ikke vil bringe deres kæledyr i livsfare. De fravælger Danmark som feriemål.

Rigtigt mange hunde aflives af myndighederne, fordi der er omvendt bevisførsel. Det er sådan, at hundeejere skal bevise, der ikke er muskelhundegener i deres hund – kan de ikke det, så bliver den aflivet.

Langt de fleste hunde er såkaldte blandingshunde og det er aldeles umuligt at sige, om der er forkerte gener i dem.

Arrangørerne finder det mere rigtigt, at hundeejere skal stå til ansvar for deres hunde og går også ind for, at der følger et obligatorisk lydighedskursus med til både hund og ejer, når der anskaffes hund.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...