Den 10. og allersidste Humliade skydes i gang den 26. juni klokken 9

Humliade-dyst. Arkivfoto
Humliade-dyst. Arkivfoto
17. juni 2024 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Den 26. juni holdes for 10. gang Humliade – den årlige sportsbegivenhed, De olympiske Lege, i og omkring skolegårdene ved Humlehøj-Skolen.

Vi starter jo som bekendt op efter ferien som Alssund-Skolen og er allerede ’flyttet sammen’ med eleverne fra Ahlmann-Skolen. Vi holder derfor OL for alle klasser på de to skoler. Der deltager både almen- og specialklasser, skriver Humlehøj-Skolen.

Humliaden holdes helt i den olympiske ånd med fælles indmarch og åbningsceremoni. Efterfølgende er der forskellige konkurrencer holdene i mellem. Det hele bliver afsluttet med kåring af vinderholdene og præmieoverrækkelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som ved OL handler det til Humliaden både om at konkurrere og vinde, men i lige så høj grad om bare at være med og have en dag med masser af fællesskab og gode oplevelser med kammerater, man måske ikke kendte da dagen startede

Legene indledes med fælles sang – første vers af Der er et yndigt land og efterfølgende åbningstale ved skolens ledelse. Skolens elever inddeles i 30 forskellige landshold, hvor eleverne er sammen på tværs af klasserne fra 0.til 8. årgang. Alle hold skal igennem 15 forskellige konkurrencer – bl.a. discipliner som trillebørløb, støvlekast og mange flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver selvfølgelig også tid til hygge med nye og gamle kammerater imellem konkurrencerne. Dagens program starter kl. 8.35 med indmarch, fællessang og åbningstale. Konkurrencerne starter kl. 9.00.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...