Den vigtigste sag i hele byrådsperioden

15. december 2021 Politik

På Byrådsmødet på onsdag i næste uge skal Byrådet meget gerne godkende Masterplan2029, som viser vejen til, at Sønderborg bliver CO2-neutral i 2029.

“Det er en meget gennemarbejdet plan, som viser, hvad der skal gøres, hvornår det skal gøres og hvem, der skal gøre det”, siger borgmester Erik Lauritzen efter onsdagens økonomiudvalgsmøde.

Økonomiudvalget anbefaler, at Byrådet godkender køreplanen.

“Og det er nok den allervigtigste sag, som Byrådet skal tage stilling til i hele denne byrådsperiode”, siger borgmesteren og fortæller videre, at planen viser, der er brug for blandt andet biogasanlæg, vindmøller i Lillebælt og indsatser fra boligforeninger, virksomheder og borgere.

Tidligere i dag blev det offentliggjort, at Peter Rathje forlader sit direktørjob i ProjectZero i begyndelsen af det nye år.

“Vi har længe vidst, han ville stoppe og måske er tidspunktet det rigtige og heldigvis har han lovet at følge nogle af projekterne i Masterplan2029 til dørs”, siger borgmesteren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...