– Der er ingen planer om at lukke skoler

7. maj 2013 Uncategorized

Der har været læsereaktioner på Sønderborg Nyt, fordi der var udsigt til, at Børn- og Uddannelsesudvalget ville lukke flere skoler – og borgmesterkandidat Erik Lauritzen skriver blandt andet, det er Venstres udvalgsformand, Tage Petersen, der satte forslaget i spil op til tirsdagen udvalgsmøde.

Erik Lorenzen siger, der ikke er planer om at lukke skoler.

– Et enigt udvalg har ingen planer om at lukke skoler – og når punktet var på dagsordenen, så var det tænkt som et spareforslag fra forvaltningen, siger Erik Lorenzen fra Fælleslisten. Udvalget har sat minus ved forslaget til skolelukninger og sendt sagen videre til Økonomiudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– På skoleområdet skal der bruges kræfter på at sikre Fremtidens Skole og så må vi finde andre steder, der kan spares penge, siger Erik Lorenzen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...