– Der er ingen planer om at lukke skoler

7. maj 2013 Uncategorized

Der har været læsereaktioner på Sønderborg Nyt, fordi der var udsigt til, at Børn- og Uddannelsesudvalget ville lukke flere skoler – og borgmesterkandidat Erik Lauritzen skriver blandt andet, det er Venstres udvalgsformand, Tage Petersen, der satte forslaget i spil op til tirsdagen udvalgsmøde.

Erik Lorenzen siger, der ikke er planer om at lukke skoler.

– Et enigt udvalg har ingen planer om at lukke skoler – og når punktet var på dagsordenen, så var det tænkt som et spareforslag fra forvaltningen, siger Erik Lorenzen fra Fælleslisten. Udvalget har sat minus ved forslaget til skolelukninger og sendt sagen videre til Økonomiudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– På skoleområdet skal der bruges kræfter på at sikre Fremtidens Skole og så må vi finde andre steder, der kan spares penge, siger Erik Lorenzen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...