– Der er ingen planer om at lukke skoler

7. maj 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Der har været læsereaktioner på Sønderborg Nyt, fordi der var udsigt til, at Børn- og Uddannelsesudvalget ville lukke flere skoler – og borgmesterkandidat Erik Lauritzen skriver blandt andet, det er Venstres udvalgsformand, Tage Petersen, der satte forslaget i spil op til tirsdagen udvalgsmøde.

Erik Lorenzen siger, der ikke er planer om at lukke skoler.

– Et enigt udvalg har ingen planer om at lukke skoler – og når punktet var på dagsordenen, så var det tænkt som et spareforslag fra forvaltningen, siger Erik Lorenzen fra Fælleslisten. Udvalget har sat minus ved forslaget til skolelukninger og sendt sagen videre til Økonomiudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– På skoleområdet skal der bruges kræfter på at sikre Fremtidens Skole og så må vi finde andre steder, der kan spares penge, siger Erik Lorenzen.

 

29. februar 2024 Politik, Sønderborg

Skolelukningen blev endeligt godkendt og arbejdet går videre

29. februar 2024 Politik

I november blev forslaget om en ny skolestruktur sendt i hørnig og i går, onsdag, var Byrådet klar til at godkende, at det bliver sådan, at både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen lukkes og at der så laves en ny skole på Humlehøj-Skolens matrikel. “En skolelukning er alvorlig, men der er færre elever i Sønderborg midtby og […]

Læs mere...