– Der er ingen planer om at lukke skoler

7. maj 2013 Uncategorized

Der har været læsereaktioner på Sønderborg Nyt, fordi der var udsigt til, at Børn- og Uddannelsesudvalget ville lukke flere skoler – og borgmesterkandidat Erik Lauritzen skriver blandt andet, det er Venstres udvalgsformand, Tage Petersen, der satte forslaget i spil op til tirsdagen udvalgsmøde.

Erik Lorenzen siger, der ikke er planer om at lukke skoler.

– Et enigt udvalg har ingen planer om at lukke skoler – og når punktet var på dagsordenen, så var det tænkt som et spareforslag fra forvaltningen, siger Erik Lorenzen fra Fælleslisten. Udvalget har sat minus ved forslaget til skolelukninger og sendt sagen videre til Økonomiudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– På skoleområdet skal der bruges kræfter på at sikre Fremtidens Skole og så må vi finde andre steder, der kan spares penge, siger Erik Lorenzen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings-stafet kommer til Sønderborg – følg med direkte klokken 17:15

14. maj 2021 GF2020

Som en del af fejringen af Genforeningen har DGI Sønderjylland arrangeret ‘Den Digitale Stafet 2020’ og fredag kommer depechen til Sønderborg – og det kan du følge direkte på SønderborgNYT TV. Depechen skal videre ud på en måneds lang rejse i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber i DGI-regi til byer i […]

Læs mere...