Søstre: Det er en dejlig, glad fornemmelse at være med i Søsterlogen Veritas

14. januar 2018 Sønderborg

Annette Uldahl Weng og Inge Flyvbjerg er med i Odd Fellow Logen Veritas i Sønderborg – og det er en forening, som de på det varmeste anbefaler andre kvinder at blive en del af. En forening, der så dagens lys i juni 1931.

“Jeg har væet med et lille ård tid. Jeg har en veninde, der – uden jeg vidste det – var med i Odd Fellow Logen. En dag fortalte hun mig lidt om, hvad der sker i Veritas og hun mente, det lige måtte være noget for mig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er det bestemt. Jeg bliver mere og mere glad for at være med”, siger Annette Uldahl Weng til SønderborgNYT.

Inge Flyvbjerg er en de mere rutinerede logesøstre. Hun har haft sin gang i Søsterlogen Veritas i otte år.

“Jeg synes, det er dejligt at være med. Der er meget socialt, meget samvær og vi arbejder humanitært og etisk”, siger Inge Flyvbjerg og tilføjer, at der er meget selskabelighed.

“Der er meget varme og her er fredfyldt. Det er et rigtigt godt fundament, hvor man lærer meget”, siger Annette Uldahl Weng.

65 logesøstre

“I søsterlogen Veritas giver vi mange penge væk uden at vi går og skilter med det. For eksempel støtter vi SOS Børnebyernes børnelandsby, lægeviodenskab og ordningen med at børn på hospitaler får en isbjørne-bamse”, siger Inge Flyvbjerg.

Hun fortæller også, at der betales 175 kroner om måneden i kontingent.

Søstrene Inge Flyvbjerg og Annette Uldahl Weng

“Grundholdningen i logen er, at du skal gi’ uden at forvente at få noget igen”, siger Annette Uldahl Weng og fortæøller at det er en positiv tilgang til mennesker.

“Det handler om at gøre sig umage i forhold til andre mennesker”, siger hun.

I søsterlogen Veritas er ordene venskab, kærlighed og sandhed bærende.

“Vi har forskellige opgaver i logen. Jeg er med i vores bygningsudvalg og også med til vores julemarked”, siger Inge Flyvbjerg.

“Og det gode er, at vi altid går hjem herfra med en dejlig, glad fornemmelse”, siger Annette Flyvbjerg.

Måske er det noget for dig at blive en del af det fællesskab, der bærer Logen Veritas, hvor en af gevinsterne er, at du møder andre kvinder og får et større netvæk.

“For mig, der er tilflytter fra Esbjerg, har netværket været meget værdifuldt”, siger Annette Uldahl Weng.

Hvis man vil vide mere om Logen Veritas, så er det muligt at ringe til Jytte Otten på telefon 5128 4320 eller kigge HER på HJEMMESIDEN.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk