DI Sønderjylland: Skattestigning kan koste arbejdspladser

1. oktober 2013 Uncategorized

Næste års skattestigning i Sønderborg Kommune møder kritik fra DI Sønderjylland, der mener, at den forhøjede skat kan koste arbejdspladser.

Ifølge DI betyder skattestigningen, at borgerne vil holde endnu mere igen med forbruget. Det vil gå ud over de lokale virksomheder og risikerer altså i sidste ende at koste arbejdspladser.

DI frygter, at færre vil søge job her pga. skattestigningen.

DI frygter, at færre vil søge job her pga. skattestigningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

DI mener også, at den øgede skat gør det sværere at hente kvalificerede medarbejdere til området, skriver dr.syd.

– En skattestigning er bestemt ikke befordrende for tiltrækning af arbejdskraft og vækst i den private sektor, som vi ellers har så hårdt brug for, siger Erling Duus, der er formand for DI Sønderjylland.

DI Sønderjylland er til gengæld tilfreds med, at den særlige erhvervsskat, dækningsafgiften, bliver halveret til næste år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...