DI Sønderjylland: Skattestigning kan koste arbejdspladser

1. oktober 2013 Uncategorized

Næste års skattestigning i Sønderborg Kommune møder kritik fra DI Sønderjylland, der mener, at den forhøjede skat kan koste arbejdspladser.

Ifølge DI betyder skattestigningen, at borgerne vil holde endnu mere igen med forbruget. Det vil gå ud over de lokale virksomheder og risikerer altså i sidste ende at koste arbejdspladser.

DI frygter, at færre vil søge job her pga. skattestigningen.

DI frygter, at færre vil søge job her pga. skattestigningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

DI mener også, at den øgede skat gør det sværere at hente kvalificerede medarbejdere til området, skriver dr.syd.

– En skattestigning er bestemt ikke befordrende for tiltrækning af arbejdskraft og vækst i den private sektor, som vi ellers har så hårdt brug for, siger Erling Duus, der er formand for DI Sønderjylland.

DI Sønderjylland er til gengæld tilfreds med, at den særlige erhvervsskat, dækningsafgiften, bliver halveret til næste år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...