DI Sønderjylland: Skattestigning kan koste arbejdspladser

1. oktober 2013 Uncategorized

Næste års skattestigning i Sønderborg Kommune møder kritik fra DI Sønderjylland, der mener, at den forhøjede skat kan koste arbejdspladser.

Ifølge DI betyder skattestigningen, at borgerne vil holde endnu mere igen med forbruget. Det vil gå ud over de lokale virksomheder og risikerer altså i sidste ende at koste arbejdspladser.

DI frygter, at færre vil søge job her pga. skattestigningen.

DI frygter, at færre vil søge job her pga. skattestigningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

DI mener også, at den øgede skat gør det sværere at hente kvalificerede medarbejdere til området, skriver dr.syd.

– En skattestigning er bestemt ikke befordrende for tiltrækning af arbejdskraft og vækst i den private sektor, som vi ellers har så hårdt brug for, siger Erling Duus, der er formand for DI Sønderjylland.

DI Sønderjylland er til gengæld tilfreds med, at den særlige erhvervsskat, dækningsafgiften, bliver halveret til næste år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...