Døgnrapport: Tre indbrud og et tyveri

2. oktober 2014 Uncategorized

Der blev onsdag anmeldt tre indbrud og et tyveri fra en personbil.politi 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra mandag til onsdag blev en rude knust i en bryggersdør på Skovhøj i Høruphav. Tyvene har været inde på stedet, men det er endnu ikke opgjort, hvad der er blevet stjålet.

På Sundvænget i Dybbøl havde tyvene været i gang fra tirsdag til onsdag. Her blev et vindue ind til et værelse knust og tyvene stak af med et pengeskab. Pengeskabet blev senere onsdag fundet opbrudt og tømt på Dyntvej i Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Sundkobbel i Alnor ved Gråsten blev en rude knust til et køkken/alrum og herfra blev der stjålet en stol af mærket ”Svanen” i beigefarvet stof.

Imens en tysk familie besøgte skanserne på Dybbøl havde de parkeret deres bil på p-pladsen ved historiecenteret. Da familien var på god afstand, blev en rude knust i bilen og der blev stjålet en sort dametaske, diverse papirer og 60 euro i kontanter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2022 Politik, Sønderborg

Ændret vedligeholdelse af grønne området gavner biodiversiteten og økonomien

8. december 2022 Politik

Tidligere på året så Natur-, Klima- og Miljøudvalget på mulighederne for at justere driften af de grønne områder for at gavne levevilkårene for planter, dyreliv og insekter. I forbindelse med budgettet har det desuden været en bunden opgave at finde besparelser på den grønne drift. Det har derfor været afgørende, at omlægningen at vedligeholdelsen afrabatter […]

Læs mere...