DR Ultra med masser af kendisser i Skansehallen

21. november 2015 Sønderborg

Fredag  lyder startskuddet til Ultra Galla-showet i Skansehallen og dermed på en turné, hvor de kendte ansigter fra

Prinsess Mary deltager ved DR Ultra Gallashow.

Prinsess Mary deltager ved DR Ultra Gallashow.

Artiklen fortsætter under annoncen

DR Ultra rejser landet rundt sammen med blandt andre Wafande, sommerens store stjerner fra Page Four og MGP-vinder Flora Ofelia for at hylde det gode kammeratskab og gå til kamp mod børns ensomhed, skriver Center for Kultur i en pressemeddelelse.

For det handler om at være “nice”, hvilket Sofie Linde, Jacob Riising og Joakim Ingversen gør alt for at efterleve i det store show, der vil være spækket med musik, comedy og flotte priser. Med hjælp fra blandt andre Bubber, Nikolaj Stokholm og Svenning vil de kåre Danmarks bedste kammerat og hylde alle, der synes ’D’ Nice at være Nice’!

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt gæster, kunstnere og værter på den gule løber er H.K.H. Kronprinsesse Mary, Jacob Riising, Sofie Linde, Joakim Ingversen, Bubber, Nikolaj Stokholm, Nicolaj Kopernikus, Christian Trangbæk, Rasmus Bruun, Frederik Cilius, Wafande, Page Four, MGP-vinder Flora Ofelia.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...