Dramatisk anholdelse i Sønderborg

11. august 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Torsdag ved  middagstid foregik der en dramatisk anholdelse af tre personer ved Ulkebøl Skole.

Ifølge et øjenvidne, som har kontaktet SønderborgNYT, blev tre personer anholdt af et større antal betjente, der var iført skudsikre veste.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Politiet kom med fuld fart, stoppede en bil med en person og trak deres pistoler og anholdt bilens fører. De ventede på forstærkning i et øjeblik og kørte videre lidt ned af gaden og anholdt to mere,” fortæller Lasse, som ikke ønsker sit efternavn frem.

Vagthavende hos Syd- og Sønderjyllands Politi siger sidst på eftermiddagen siger til SønderborgNYT, at der stadig er gang i efterforskning og afhøringer i sagen – og derfor ønsker vicepolitikommissær Peter Baum fra Lokalpolitiet i Sønderborg ikke at sige noget om sagen før fredag.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. april 2021 Nordborg, Debat

Debatindlæg: Kommunen ser tilsynets rapport fra Guderup Plejecenter som en frifindelse

15. april 2021 Nordborg

Tidligere byrådsmedlem, Jørgen Jørgensen, SF; skriver: Så kom ‘frifindelsesrapporten’ fra det ekstraordinære tilsyn af forholdene på Guderup Plejecenter. I hvert fald ifølge den ansvarlige direktørs udtalelser til diverse medier. Et kig i rapporten fortæller dog en anden historie. Men spørgsmålet jeg har lyst til at stille er: Hvor er politikerne i denne sag? I stedet […]

Læs mere...