Dramatisk anholdelse i Sønderborg

11. august 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Torsdag ved  middagstid foregik der en dramatisk anholdelse af tre personer ved Ulkebøl Skole.

Ifølge et øjenvidne, som har kontaktet SønderborgNYT, blev tre personer anholdt af et større antal betjente, der var iført skudsikre veste.

“Politiet kom med fuld fart, stoppede en bil med en person og trak deres pistoler og anholdt bilens fører. De ventede på forstærkning i et øjeblik og kørte videre lidt ned af gaden og anholdt to mere,” fortæller Lasse, som ikke ønsker sit efternavn frem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vagthavende hos Syd- og Sønderjyllands Politi siger sidst på eftermiddagen siger til SønderborgNYT, at der stadig er gang i efterforskning og afhøringer i sagen – og derfor ønsker vicepolitikommissær Peter Baum fra Lokalpolitiet i Sønderborg ikke at sige noget om sagen før fredag.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Augustenborg

Augustenborgs fremtidsmuligheder er større end de fleste forestiller sig

26. januar 2022 Kultur

Augustenborg er noget særligt og med hertugernes fortælling, så fortælles grænselandets historie, hvor Augustenborg er helt central og havde stor betydning for hele grænselandet. Byen var et magtcentrum og den kulturarv skal vi passe på. Sådan sagde borgmester Erik Lauritzen i sit oplæg til et borgermøde, der tirsdag aften fandt sted i Augustenborg Hallerne og […]

Læs mere...