Dybbøl Håndbold starter sæsonen med 53. 967 kroner ekstra

12. september 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Starten er gået og Dybbøl Håndbold er vel gennem den årlige opstartweekend som ryster spillere, ledere m.m. godt sammen og ikke mindst får vi samlet penge ind i vores Broager Sparekassen Sponsor cykelløb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det blev igen i år en kæmpe succes med ca. 100 glade børn, der som nævnt cyklede, spillede beachhåndbold, lavede mad og hyggede sig sammen hele weekenden. images

Alle trænere og rigtig mange forældre leverede en stor indsats i løbet af weekenden, og var alle med til at det blev en fantastisk weekend, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Cykelløbet blev endnu engang en kæmpe succes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ialt kørte 89 ryttere 1.239 km, og det samlede beløb blev imponerende kr. 53.967 hvoraf kr. 15.000 kom fra Broager Sparekassen.

Vi takker mange gange for støtten fra alle sponsorer – store som små.

Indtægten fra løbet vil blive brugt til fortsat at tilbyde gode forhold og oplevelser for vores håndboldspillere i børne- & ungdomsafdelingen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

De faldne fra Stormen på Dybbøl blev mindet

18. april 2021 Kultur

Søndag formiddag klokken 10 var der mindehøjtidelighed ved Krigergravene på Dybbøl Banke i anledning af 157-året for Stormen på Dybbøl, hvor 11.000 danske soldater blev angrebet af 37.000 veludrustede preussiske soldater. “Angrebet begyndte – efter flere timers bombardement, klokken 10”, sagde oberstløjtnant Claus Klaris i sin tale. Når vi i dag markerer Dybbøldagen, så er […]

Læs mere...