Dygtigt lavet: Falske Euro-sedler afsløres kun i bankerne

21. august 2014 Uncategorized

Syd og Sønderjyllands Politi advarer mod vellignede falske sedler. Sedlerne er ifølge politiet svære at spotte med det blotte øje.

Indtil manden med falske penge stoppes, så er det mest trygt kun at tage imod danske sedler.

Indtil manden med falske penge stoppes, så er det mest trygt kun at tage imod danske sedler.

Artiklen fortsætter under annoncen

To gange indenfor de seneste to uger har to forskellige restauranter i Aabenraa midtby modtaget falske penge som betaling. Første gang den 5. august og onsdag eftermiddag dukkede der så igen en falsk 200 Euro seddel op.

Ifølge politikommissær Anders Hansen fra politiet er sedlerne så godt lavet, så det ikke umiddelbart kan ses at de er falske. Derfor blev de falske sedler først opdaget da Sydbank kontrollerede sedlerne i en maskine.

I forbindelse med episoden den 5 august efterlyser politiet en ca. 25 årig mand med østeuropæisk udseende. Han var ca. 175 cm høj og talte gebrokken engelsk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...