Dygtigt lavet: Falske Euro-sedler afsløres kun i bankerne

21. august 2014 Uncategorized

Syd og Sønderjyllands Politi advarer mod vellignede falske sedler. Sedlerne er ifølge politiet svære at spotte med det blotte øje.

Indtil manden med falske penge stoppes, så er det mest trygt kun at tage imod danske sedler.

Indtil manden med falske penge stoppes, så er det mest trygt kun at tage imod danske sedler.

Artiklen fortsætter under annoncen

To gange indenfor de seneste to uger har to forskellige restauranter i Aabenraa midtby modtaget falske penge som betaling. Første gang den 5. august og onsdag eftermiddag dukkede der så igen en falsk 200 Euro seddel op.

Ifølge politikommissær Anders Hansen fra politiet er sedlerne så godt lavet, så det ikke umiddelbart kan ses at de er falske. Derfor blev de falske sedler først opdaget da Sydbank kontrollerede sedlerne i en maskine.

I forbindelse med episoden den 5 august efterlyser politiet en ca. 25 årig mand med østeuropæisk udseende. Han var ca. 175 cm høj og talte gebrokken engelsk.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...