Dyr nat for knallertkører

17. august 2016 112

En 21-årig mand, der kom kørende på en stor knallert i Alsgade i Sønderborg natten til onsdag, havde sikkert ingen forestilling om, at det ville blive en rigtigt dyr nat.

“Klokken 3 standsede en patrulje knallerten, fordi der ikke var lys på den”, siger vicepolitikommissær Ann Kate Pedersen til SønderborgNYT.

“Det viste sig også, at der ikke var nogen nummerplade på knallerten og heller ingen forsikring. Hertil kommer, at den 21-årige ikke har kørekort til den”, siger Ann Kate Pedersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som enden på det hele, så havde den unge mand tre gram hash på sig.

Når politiet har listet de mange forseelser op og sat tal på taksten for hver enkelt af dem, så sendes der en bøde på det samlede beløb til den 21-årige.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...