Egen UI mødte Horsens

23. august 2022 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

210 tilskuere så søndag Egen UI tilkæmpe sig endnu et point mos Horsens i fodboldens Jyllandsserie 1. Fodboldholdet fra Guderup har nu 5 point efter de tre første kampe, og det er klubben meget tilfreds med. Egen er nyoprykket, har mistet tre stamspillere til udenbys uddannelse, derudover er to spillere skadede, og en er stadig på ferie, så resultaterne indtil nu er mere end godkendte.

På denne dejlige søndag i det solbeskinnede vejr nåede kun halvdelen af tilskuerne på plads, inden der var scoret to mål og stillingen var 1-1 !! Efter 50 sekunders spil opsnappede anfører David Malaya bolden ved en horsensiansk tilbagelægning, driblede udenom målmanden og bragte Egen foran 1-0 – vildt.

Der skulle kun gå et minut før Horsens venstre kantangriber snød Egen-forsvaret, og fandt en medspiller foran mål, der resolut sparkede bolden i nettet til 1-1 ! Wow sikken en start, skriver Egen UI.

Begge hold har stor ære af kampen, begge vil spille god fodbold, og kampen igennem var der mange chancer til begge hold. Horsens fs havde således to farlige forsøg i det 15. og det 24. minut, tilsvarende var Egen tæt på at score i det 27. minut på et flot langskud af Oscar Erichs.

Stillingen holdt til pausen, hvor spillerne kunne få et lille hvil ovenpå anstrengelserne i det varme vejr og det høje tempo kampen blev spillet i. Den jævnbyrdige kamp fortsatte i 2. halvleg. Det var dog Egen, der lidt efter lidt fik overtaget; men, men på et flot kontraangreb efter 59 minutters spil, kom Horsens foran. Et hårdt indlæg igen fra Horsens venstre kant, var en Egen-spiller så uheldig at sende i eget net.

Den dukkert skulle de grønne Egen-spillere lige over, og det kom de, og efter 75 minutters spil udlignede Kasper Jørgensen på et flot langskudsmål til stillingen 2-2.

Kampen og spændingen fortsatte, begge hold havde chancer for at score, således Egens Malaya efter 82 minutters spil, og Horsens var meget, meget tæt på i det 88. minut! Der var ikke én af de 210 tilskuere, der trak vejret, da bolden var på vej ind i Egen-målet….men mirakuløst kom Jacob Vest flyvende, og i vandret stilling fik han på målstregen sparket bolden udenom målet….det var vildt!!

Dermed endte kampen 2-2 og begge hold kunne glæde sig over 1 point hver.

Allerede på lørdag spiller Egen UI igen hjemmekamp på Linak Arena, hvor de tidligere Danmarksserie-spillere fra Kolding Boldklub kommer på besøg.