Egen UI tager deres anden sejr ud af to mulige

Arkivfoto
Arkivfoto
26. april 2021 Sport Skrevet af: Redaktion

De grønne fra Guderup fik i lørdags den anden sejr og det var i deres anden kamp som nyoprykkere i Jyllandsserien.

På hjemmebanen Lina Arena vandt hjemmeholdet 3-1 over gæsterne fra Varde, skriver klubben til SønderborgNYT.

Egen styrede kampen i det første kvarter, hvorefter resten af første halvleg var meget jævnbyrdig.

Hjemmeholdets målmand, Rieck, havde midt i halvlegen en stor redning.

Gæsterne fra Varde kom foran efter 27 minutters spil på et flot, flot hovedstød efter hjørnespark. Herefter var Varde psykisk ovenpå i en længere periode.

Men i halvlegens sidste minutter vendte kampen fuldstændigt.

I det 43 minut fik Egen et frispark lige uden for feltet – begået mod Malaya. Jacob Iskov udnyttede situation på et fantastisk venstrebens-spark udenom muren og i nettet til stillingen 1-1. Minuttet efter scorede Kristoffer Vinther til stillingen 2-1 på oplæg af Andreas Buch.

Det var lettede Egen-spillere, der kunne gå til halvlegspausen.

“Egen var i spillemæssig kontrol hele 2 halvleg, hvor Egen havde flere store chancer, og med lidt held kunne Malaya have scoret yderligere. Men vi måtte helt hen i det 86 minut før Visar scorede til slutstillingen 3-1 på oplæg fra Jacob Iskov”, siger et meget tilfreds trænerteam, Carsten Schwarmer og Søren Vinther.