Egen UI vandt for niende gang i træk

Arkivfoto - fra Pebbes Billeder
17. april 2022 Sport Skrevet af: Redaktion

Påskelørdag, i det skønneste forårsvejr valgte 302 tilskuere at se fodbold på Linak Arena i Guderup, hvor de skabte en festlig ramme på det flotte anlæg, hvor også mange børn hyggede sig på de grønne plæner og den nye hoppeborg, skriver Egen UI.

Herning Fremad var for første gang på besøg, og udeholdet kom midt i første halvleg foran 1-0; men på halvlegens sidste berøring af bolden, gjorde Iskov det igen, igen. Han scorede direkte på frispark via undersiden af overliggeren – fantastisk – og en halvlegsstilling på 1-1.

Der ventede de mange tilskuere en underholdende 2. halvleg, hvor Iskov med et følt indersidespark nettede til 2-1. Senere scorede Malaya til 3-1 på straffespark begået mod ham selv. Egen havde chancen for at bringe sig yderligere foran; men brændte det straffespark, de korrekt fik tildelt. I stedet reducerede Herning Fremad kort efter i det 80. minut til stillingen 3-2, som blev kampens resultat, og endnu tre gode point til holdet fra Als.

“Det var en intens kamp med to bravt kæmpende hold i en meget, meget højt tempo. En meget underholdende kamp, hvor tilskuerne igen og igen brød ud i klapsalver over de flotte præstationer på banen. Men det blev tre dyre point for os”, siger træner Martin Prokopek, fordi tre spillere blev skadet i kampen.

“Jacob Vest bliver ikke klar til næste kamp og Oscar Brodersen og Grace er vi ikke sikre på bliver klar til udekampen mod selvsamme hold, Herning Fremad på mandag i Herning”.

Egen UI indtager førstepladsen i rækken efter fire kampe med maksimumpoint 12, og en flot målscore på 19-3, inden to svære udekampe mod henholdsvis Herning Fremad og Horsens Freja.

“Vi har nu vundet de seneste ni kampe, det er sket én gang før; men vi har aldrig vundet 10 kampe i træk”, siger træneren, der håber at sætte endnu en rekord med det unge Egen mandskab.