Egernsund gjort pænere af 35 frivillige

22. april 2013 Frivillige

Et par timer søndag formiddag blev der samlet affald ind til den helt store guldmedalje i Egernsund. I forbindelse med projekt ”Ren by” gik 35 personer, flest voksne, men også en del børn, til kamp mod det skidt, der flød rundt i byen.

Det lykkedes at indsamle ikke færre end fire trailerfulde – og bagefter kunne initiativtageren, Egernsund Borgerforening og de mange frivillige, glæde sig over en skinnende, ren by. Med et så flot resultat er det næppe sidste gang, egernsunderne bevæbner sig med arbejdshandsker og affaldssække, oplyser arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også i byens midte, blev der gjort rent med hjælp fra bla. Føtex

Indsamlerne sluttede af med pølser, øl og sodavand i Kultur & Medborgerhuset Den Gamle Skole – og de kunne samtidig glæde sig over, at det stadig er muligt at samle frivillige til et godt formål.

I Sønderborg bymidte samlede Humletorvets beboere også en række mennesker, der gjorde rent i Store og Lille Rådhusgade.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...