Egernsund gjort pænere af 35 frivillige

22. april 2013 Frivillige

Et par timer søndag formiddag blev der samlet affald ind til den helt store guldmedalje i Egernsund. I forbindelse med projekt ”Ren by” gik 35 personer, flest voksne, men også en del børn, til kamp mod det skidt, der flød rundt i byen.

Det lykkedes at indsamle ikke færre end fire trailerfulde – og bagefter kunne initiativtageren, Egernsund Borgerforening og de mange frivillige, glæde sig over en skinnende, ren by. Med et så flot resultat er det næppe sidste gang, egernsunderne bevæbner sig med arbejdshandsker og affaldssække, oplyser arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også i byens midte, blev der gjort rent med hjælp fra bla. Føtex

Indsamlerne sluttede af med pølser, øl og sodavand i Kultur & Medborgerhuset Den Gamle Skole – og de kunne samtidig glæde sig over, at det stadig er muligt at samle frivillige til et godt formål.

I Sønderborg bymidte samlede Humletorvets beboere også en række mennesker, der gjorde rent i Store og Lille Rådhusgade.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...