Egernsund gjort pænere af 35 frivillige

22. april 2013 Frivillige

Et par timer søndag formiddag blev der samlet affald ind til den helt store guldmedalje i Egernsund. I forbindelse med projekt ”Ren by” gik 35 personer, flest voksne, men også en del børn, til kamp mod det skidt, der flød rundt i byen.

Det lykkedes at indsamle ikke færre end fire trailerfulde – og bagefter kunne initiativtageren, Egernsund Borgerforening og de mange frivillige, glæde sig over en skinnende, ren by.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med et så flot resultat er det næppe sidste gang, egernsunderne bevæbner sig med arbejdshandsker og affaldssække, oplyser arrangørerne.

Også i byens midte, blev der gjort rent med hjælp fra bla.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Føtex

Indsamlerne sluttede af med pølser, øl og sodavand i Kultur & Medborgerhuset Den Gamle Skole – og de kunne samtidig glæde sig over, at det stadig er muligt at samle frivillige til et godt formål.

I Sønderborg bymidte samlede Humletorvets beboere også en række mennesker, der gjorde rent i Store og Lille Rådhusgade..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...