Ekstra generalforsamling i Radio Als’ Venner

30. juli 2015 Nordborg

Radio Als har en Venneforening, der består af en frivillig bestyrelse og en masse medlemmer.

“Foreningen er der for Radio Als, men er ikke en del af radioen”, siger formand Anne Marie Just Seehagen, der har taget initiativ til at opløse foreningen.download (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu mener vi, at vi er blevet for gamle til at administrere og være opsøgende, så vi vil have Radio Als til at tage over”, siger bestyrelsesformanden til SønderborgNYT. Og for at Radio Als’ Venner kan komme over i selve Radio Als, så skal foreningen opløses først.

Venneforeningens bestyrelse mener, at Radio Als vil have lettere ved at administrere forening og ved at være opsøgende, så der kommer flere medlemmer.

Bestyrelsesformand Jens Michael Damm fra Radio Als fortæller til SønderborgNYT, at venneforeningen ikke giver penge til driften af radioen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men den har hjulpet med nyanskaffelser”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...