Ekstra generalforsamling i Radio Als’ Venner

30. juli 2015 Nordborg

Radio Als har en Venneforening, der består af en frivillig bestyrelse og en masse medlemmer.

“Foreningen er der for Radio Als, men er ikke en del af radioen”, siger formand Anne Marie Just Seehagen, der har taget initiativ til at opløse foreningen.download (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu mener vi, at vi er blevet for gamle til at administrere og være opsøgende, så vi vil have Radio Als til at tage over”, siger bestyrelsesformanden til SønderborgNYT. Og for at Radio Als’ Venner kan komme over i selve Radio Als, så skal foreningen opløses først.

Venneforeningens bestyrelse mener, at Radio Als vil have lettere ved at administrere forening og ved at være opsøgende, så der kommer flere medlemmer.

Bestyrelsesformand Jens Michael Damm fra Radio Als fortæller til SønderborgNYT, at venneforeningen ikke giver penge til driften af radioen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men den har hjulpet med nyanskaffelser”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...