Elever på Nordals Skolen får en anderledes fredag

12. november 2018 Uddannelse

Eleverne på Nordals Skolen i Nordborg møder ind til en noget anderledes skoledag på fredag.

Skolen er en af Red Barnets ambassadørskoler, som hvert år fejrer fødselsdagen for FN’s børnekonvention den 20. november, men i år tager Nordals Skolen forskud på festlighederne med en stor event.

På¨fredag får børnene besøg af borgmester Erik Lauritzen, Kirsten Brosbøl, formand for Folketingets Tværpolitiske Netværk for FN’s Verdensmål, og Jonas Keiding Lindholm, generalsekretær for Red Barnet.

Eleverne viser en række såkaldte lommefilm, hvor de har stillet spørgsmål om verdensmål til mennesker i deres lokalmiljø og samtidig filmet det, skriver Red Barnet i en pressemeddelelse.

Til sidst vil der være paneldebat om verdensmål og børns rettigheder, hvor skolens ældste elever deltager sammen med borgmesteren, Kirsten Brosbøl og Jonas Keiding Lindholm.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...