Elever på Nordals Skolen får en anderledes fredag

12. november 2018 Uddannelse

Eleverne på Nordals Skolen i Nordborg møder ind til en noget anderledes skoledag på fredag.

Skolen er en af Red Barnets ambassadørskoler, som hvert år fejrer fødselsdagen for FN’s børnekonvention den 20. november, men i år tager Nordals Skolen forskud på festlighederne med en stor event.

På¨fredag får børnene besøg af borgmester Erik Lauritzen, Kirsten Brosbøl, formand for Folketingets Tværpolitiske Netværk for FN’s Verdensmål, og Jonas Keiding Lindholm, generalsekretær for Red Barnet.

Eleverne viser en række såkaldte lommefilm, hvor de har stillet spørgsmål om verdensmål til mennesker i deres lokalmiljø og samtidig filmet det, skriver Red Barnet i en pressemeddelelse.

Til sidst vil der være paneldebat om verdensmål og børns rettigheder, hvor skolens ældste elever deltager sammen med borgmesteren, Kirsten Brosbøl og Jonas Keiding Lindholm.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Polen vil ikke udlevere en mand som er mistænkt i en sag fra Gråsten hvor et barn blev bortført

3. februar 2023 112

Polsk politi på baggrund af en europæisk arrestordre anholdt en 37-årig mand fra Gråsten, der er sigtet for at have bortført sin datter fra Gråsten Skole den 9. december. De polske domstole afviser dog at udlevere manden til Danmark. Kort inden bortførelsen blev datteren tvangsfjernet og anbragt i en plejefamilie. Den 37-årige far mødte den […]

Læs mere...