Ellen Trane Nørby og Esben Lunde besøger Sønderborg

2. februar 2016 Politik

På fredag besøger regeringens to ministre for uddannelse og undervisning Sønderborg området, hvor både erhvervsakademiet, Syddansk Universitet på Alsion og Danfoss besøges.

Ellen Trane Nørby tager ministerkollega Esben Lunde med en tur til Sønderborg.

Ellen Trane Nørby tager ministerkollega Esben Lunde med en tur til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regeringen har fokus på at skabe gode uddannelsesmuligheder for alle. Derfor besøger vi løbende uddannelsesinstitutioner  rundt i hele Danmark og jeg ser frem til sammen med min ministerkollega at besøge Erhvervsakademiet, Alsion og Danfoss“, siger Minister for børn, undervisning og ligestilling, Ellen Trane Nørby i en pressemeddelelse.

Under besøget vil ministrene møde både studerende på de to uddannelsesinstitutioner og tale med både rektor på Syddansk Universitet, Henrik Damm, og Danfoss ledelse om, hvordan der sikres kvalificeret arbejdskraft i hele Danmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...