Ellen Trane Nørby og Esben Lunde besøger Sønderborg

2. februar 2016 Politik

På fredag besøger regeringens to ministre for uddannelse og undervisning Sønderborg området, hvor både erhvervsakademiet, Syddansk Universitet på Alsion og Danfoss besøges.

Ellen Trane Nørby tager ministerkollega Esben Lunde med en tur til Sønderborg.

Ellen Trane Nørby tager ministerkollega Esben Lunde med en tur til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regeringen har fokus på at skabe gode uddannelsesmuligheder for alle. Derfor besøger vi løbende uddannelsesinstitutioner  rundt i hele Danmark og jeg ser frem til sammen med min ministerkollega at besøge Erhvervsakademiet, Alsion og Danfoss“, siger Minister for børn, undervisning og ligestilling, Ellen Trane Nørby i en pressemeddelelse.

Under besøget vil ministrene møde både studerende på de to uddannelsesinstitutioner og tale med både rektor på Syddansk Universitet, Henrik Damm, og Danfoss ledelse om, hvordan der sikres kvalificeret arbejdskraft i hele Danmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 KV21, Sydals, Debat

KV21 – Debat: Udledning af spildevand til vores søer og vandløb er et velkendt problem

18. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Jens Liebe-Lindgreen, Konservative, skriver:  Havet omkring Als og Sundeved lider under massivt iltsvind og folk står i kø for at give landbruget skylden.  Jeg skal være den sidste til at sige at landbruget er uden skyld i udledning af kvælstof til havet, ligesom landbruget selv tager problemet alvorligt og arbejder ihærdigt på en reducering […]

Læs mere...