En stor flok frivillige løfter SønderjyskE Håndbold

9. februar 2022 Sport

Hver eneste gang SønderjyskEs Håndboldherrer skal spille på hjemmebanen i Sparekassen Broager Skansen, så møder en lang række frivillige ind og tager sig af en masse praktiske opgaver, som er med til at sikre, at publikum får en god oplevelse.

En del af de frivillige servicerer Erhvervsklubben, som samles i Dybbøl-Hallen, hvor der er spisning og kamp-optakt.

“Vi lægger duge på bordene, gør klar til spisningen og stiller maden frem”, siger Lene Hansen. Ruth Axelsen fortæller, at det er den frivillige indsats, som får tingene til at hænge sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg ved, vi gør noget for vores lokalområde og vi gør en forskel for vores håndboldklub”, siger hun.

Det frivillige hold bag Erhvervsklubben består blandt andre af Else Marie Petersen, Henning Bøtzau, Anne Jessen, Ruth og Lemand Axelsen, Jørgen Hansen og Lene Hansen. – og tirsdag aften havde de kaldt en reserve, Hans, ind, så han kunne skænke øl til Erhvervsklubbens gæster.

Og tirsdag aften var Byrådet og Sønderborg Kommunes direktion inviteret og Erhvervsklubbens formand, Helge Larsen, fortalte inden spisningen om det store arbejde, som SønderjyskEs frivillige laver og han takkede for deres store indsats.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Erhvervsklubbens bestyrelse består også af frivillige og så har vi Christina Buster Nissen, som er den alle går til, når der er noget, som de har brug for at vide. Hun er vores blæksprutte”.

Borgmester Erik Lauritzen var også besøg  hos SønderjyskEs erhvervsklub og Helge Larsen havde opfordret ham til at sige nogle ord:

“Tidligere var det Helge Larsen, som holdt byrådet opdateret på, hvad der sker i SønderjyskE, men nu har vi fået ham smidt ud af byrådet og så må jo selv tage herop og se, hvordan det går”, sagde borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Eliteidræt er en brik, som lyser op, giver omtale og opmærksomhed. Koch’en på Toppen er ikke nok – og til sommer kommer Touren og-  jeg er ked af at sige det – den er altså større end SønderjyskE. Jeg ved godt, der er nogle som siger, at Touren bare er et cykelløb – og det er den også. Men dét, at feltet kører i mål i Sønderborg, det viser, at nogen har været opmærksomme på vores kommune og når Touren køres, så er der endnu flere, der hører om Sønderborg”.

Bitten og Mads Clausens Fonds fødselsdagsgave til Sønderborg er en udvidelse af Broager Sparekasse Skansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men vi sætter ikke spaden i jorden, hvis ikke holdet får en slutspilsplads. Det tør jeg godt sige – selvom jeg risikerer at blive stemt ned senere”, sagde Erik Lauritzen og takkede herefter klubbens frivillige:

“En stor tak til Jer frivillige, som bærer SønderjyskE. I gør det hele muligt”.

Erhvervsklubbens medlemmer og de inviterede gæster gik fra Dybbøl-Hallen og over i Broager Sparekasse Skansen, hvor de blev en del af de 1.798 tilskuere, som så SønderjyskE vinde aftenens kamp mod KIF Kolding med et enkelt må, 29-28.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...