Endnu mere dialog mellem Erhvervsudvalget og virksomheder

4. marts 2020 Politik

I 2018 gennemførte Erhvervsudvalget en spørgeskemaundersøgelse hos et bredt og repræsentativt udsnit af virksomhederne i Sønderborg-området, og undersøgelsen blev fulgt op af en række fokusgruppeinterviews. Flere end 250 virksomheder deltog i undersøgelsen og dialogen og gav derved input til revideringen af handleplanen fra 2015.

Efter Erhvervsudvalgets arbejde med at omsætte de nye input til erhvervspolitiske handlinger kunne Byrådet den 31. oktober 2018 godkende den gældende reviderede handleplan:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sådan skaber vi erhvervsservice i topklasse i Sønderborg Kommune 2.0”

For at følge op på tidligere virksomhedsbesøg, og dialogen med Sønderborg områdets virksomheder, foreslår forvaltningen nu, at hvert af Erhvervsudvalgets medlemmer deltager i et antal virksomhedsbesøg i 2020 – og det blev der talt om på udvalgsmødet forleden,

Besøgende aflægges hos virksomheder, der har været en del af dialogen og processen, og formålet er således bl.a. at gøre status på indsatserne siden 2015 og indsamle viden til nye erhvervspolitiske tiltag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...