Enhedslisten: Udsattemøde med spisning den 5. november

23. oktober 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler
Jan Blume vil møde socialt udsatte.

Jan Blume vil møde socialt udsatte.

Den 5. november 2013 inviterer Enhedslisten Sønderborg lokale borgere, der er socialt udsatte, sociale foreninger og deres frivillige til et lyttemøde på Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

På lyttemødet vil vi servere en god frokost i respekt for de mange frivillige, som gør en væsentlig forskel for andre mennesker i Sønderborg, og til de mennesker der ikke har råd til at spise ude blot en gang i mellem.

Formålet med lyttemødet er, at vi i Enhedslisten Sønderborg, som lokalt parti, vil lytte til de borgere og eksperter, der hver dag står i meget svære menneskelige livssituationer. Vi ønsker med dette møde at høre, hvad Sønderborg Kommune vil kunne gøre bedre i forhold til deres service og betjening af borgerne – mødet skal danne grundlag for, hvad Enhedslisten lokalt vil arbejde videre med i vores politiske arbejde i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

29. februar 2024 112, Sønderborg

Hærværk mod Jensens Bøfhus

29. februar 2024 112

Natten mellem søndag og mandag er to ventilationriste på Jensens Bøfhus blevet fyldt med byggeskum. “Det har vi registreret som hærværk”, siger vicepolitiinspektør Henning Marcussen.

Læs mere...