Enhedslisten: Udsattemøde med spisning den 5. november

23. oktober 2013 Uncategorized
Jan Blume vil møde socialt udsatte.

Jan Blume vil møde socialt udsatte.

Den 5. november 2013 inviterer Enhedslisten Sønderborg lokale borgere, der er socialt udsatte, sociale foreninger og deres frivillige til et lyttemøde på Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

På lyttemødet vil vi servere en god frokost i respekt for de mange frivillige, som gør en væsentlig forskel for andre mennesker i Sønderborg, og til de mennesker der ikke har råd til at spise ude blot en gang i mellem.

Formålet med lyttemødet er, at vi i Enhedslisten Sønderborg, som lokalt parti, vil lytte til de borgere og eksperter, der hver dag står i meget svære menneskelige livssituationer. Vi ønsker med dette møde at høre, hvad Sønderborg Kommune vil kunne gøre bedre i forhold til deres service og betjening af borgerne – mødet skal danne grundlag for, hvad Enhedslisten lokalt vil arbejde videre med i vores politiske arbejde i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...