Er du også udsat for stalking fra en psykoterapeut?

4. december 2013 Uncategorized

Indtil sidste uge er en kvinde i 50-erne dagligt blevet oversvømmet med sms’er fra en såkaldt psykoterapeut, der giver den i rollen som de udsatte borgeres hjælper og beskytter. De mange sms’er var skiftevis yderst kærlige og indirekte truende.

– Jeg skulle kigge mig over skulderen, når jeg gik ud og desuden påstod han at have forbindelser til både politi og kommune, så jeg ville ikke have noget ud af at melde ham, siger kvinden.

Stalking gør, at offeret konstant har sin forfølger i tankerne.

Stalking gør, at offeret konstant har sin forfølger i tankerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et andet offer beretter om 30-40 sms’er daglig og de handlede om alt det, som psykoterapeuten ville gøre med og ved hende.

– Det var ikke læsning for sarte sjæle, siger hun.

Hvis du har oplevet noget lignende, så kontakt venligst Sønderborg Nyt på 6400nyt@gmail.com – så der kan sættes en stopper for den gifte psykoterapeuts uhyrlige opførsel.

Kvinde- og Krisecenter i Sønderborg er altid klar til at hjælpe kvinder, der udsættes for stalking.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...