Er du også udsat for stalking fra en psykoterapeut?

4. december 2013 Uncategorized

Indtil sidste uge er en kvinde i 50-erne dagligt blevet oversvømmet med sms’er fra en såkaldt psykoterapeut, der giver den i rollen som de udsatte borgeres hjælper og beskytter. De mange sms’er var skiftevis yderst kærlige og indirekte truende.

– Jeg skulle kigge mig over skulderen, når jeg gik ud og desuden påstod han at have forbindelser til både politi og kommune, så jeg ville ikke have noget ud af at melde ham, siger kvinden.

Et andet offer beretter om 30-40 sms’er daglig og de handlede om alt det, som psykoterapeuten ville gøre med og ved hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det var ikke læsning for sarte sjæle, siger hun.

Hvis du har oplevet noget lignende, så kontakt venligst Sønderborg Nyt på [email protected] – så der kan sættes en stopper for den gifte psykoterapeuts uhyrlige opførsel.

Kvinde- og Krisecenter i Sønderborg er altid klar til at hjælpe kvinder, der udsættes for stalking.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...