Er vindmøllestøj farlig?

12. december 2013 Uncategorized

To danske ministre har besluttet, at der skal foretages en undersøgelse, som skal fastslå en eventuel sammenhæng mellem vindmøllestøj og påvirkninger af helbredet, oplyser Radio Als.

Nu sættes der gang i undersøgelser, der skal fortælle, om vindmøllestøj er farlig.

Nu sættes der gang i undersøgelser, der skal fortælle, om vindmøllestøj er farlig.

Artiklen fortsætter under annoncen

I et brev til borgmestrene i de danske kommuner skriver minister for klima, energi og bygninger, Martin Lidegaard, og miljøminister Ida Auken, at intentionen og forventningerne er, at en grundig undersøgelse én gang for alle kan imødegå bekymringerne.

Ud over at undersøge sammenhængen til hjerte-kar-lidelser skal undersøgelsen, som ventes igangsat allerede i år, også belyse, om der er en sammenhæng mellem vindmøllestøj og henholdsvis depression, højt blodtryk, søvnforstyrrelser, diabetes og fødselsvægt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...