Er vindmøllestøj farlig?

12. december 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

To danske ministre har besluttet, at der skal foretages en undersøgelse, som skal fastslå en eventuel sammenhæng mellem vindmøllestøj og påvirkninger af helbredet, oplyser Radio Als.

Nu sættes der gang i undersøgelser, der skal fortælle, om vindmøllestøj er farlig.

Nu sættes der gang i undersøgelser, der skal fortælle, om vindmøllestøj er farlig.

Artiklen fortsætter under annoncen

I et brev til borgmestrene i de danske kommuner skriver minister for klima, energi og bygninger, Martin Lidegaard, og miljøminister Ida Auken, at intentionen og forventningerne er, at en grundig undersøgelse én gang for alle kan imødegå bekymringerne.

Ud over at undersøge sammenhængen til hjerte-kar-lidelser skal undersøgelsen, som ventes igangsat allerede i år, også belyse, om der er en sammenhæng mellem vindmøllestøj og henholdsvis depression, højt blodtryk, søvnforstyrrelser, diabetes og fødselsvægt.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...