Er vindmøllestøj farlig?

12. december 2013 Uncategorized

To danske ministre har besluttet, at der skal foretages en undersøgelse, som skal fastslå en eventuel sammenhæng mellem vindmøllestøj og påvirkninger af helbredet, oplyser Radio Als.

Nu sættes der gang i undersøgelser, der skal fortælle, om vindmøllestøj er farlig.

Nu sættes der gang i undersøgelser, der skal fortælle, om vindmøllestøj er farlig.

Artiklen fortsætter under annoncen

I et brev til borgmestrene i de danske kommuner skriver minister for klima, energi og bygninger, Martin Lidegaard, og miljøminister Ida Auken, at intentionen og forventningerne er, at en grundig undersøgelse én gang for alle kan imødegå bekymringerne.

Ud over at undersøge sammenhængen til hjerte-kar-lidelser skal undersøgelsen, som ventes igangsat allerede i år, også belyse, om der er en sammenhæng mellem vindmøllestøj og henholdsvis depression, højt blodtryk, søvnforstyrrelser, diabetes og fødselsvægt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...