Erik Lauritzen forstår ikke hvorfor dele af fynsk erhvervsliv er imod vindmøller

29. november 2018 Politik

På Fyn er der dannet en forening, der hedder Red Lillebælt og nu også foreningen Red Lillebælt Erhverv. De to foreninger har det tilfælles, at de ikke vil have, at Sønderborg stiller vindmøller ud i Lillebælt.

Det oplyser DR Fyn.

Borgmester Erik Lauritzen respekterer modstanden. Men han forstår ikke virksomhedernes kritik. Vindmøllerne er et vigtigt redskab i den grønne omstilling, fortæller han til DR Fyn.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ikke ubetinget alle, der synes, at det er pænt. Men det er nødvendigt. Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke forstår, at man bare er imod som virksomhed. Men jeg respekterer, at det er sådan, det er”, siger Erik Lauritzen.

Vindmølleparken er et af de projekter, som er meget afgørende i kommunens ambition om at blive CO2-neutral i 2029.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Henning Kongstad kunne fejre 25-års jubilæum hos Daniit

8. februar 2023 Erhverv

Den 1. februar kunne administrerende direktør Henning Kongstad fejre 25-års jubilæum hos Daniit A/S. I 1998 blev han uddannet elektronikteknikker på EUC Syd og han startede sin karriere, som pc-software-programmør hos Lodam automation A/S og blev senere hen projektleder for foderfabrikker og asfaltværker. Efterfølgende blev han teknisk chef, og i dag er Henning Kongstad administrerende […]

Læs mere...