Få svar på, hvad meningen er med lokalpolitik

15. september 2020 Politik
Debataften i Byrådssalen. Arkivfoto
Debataften i Byrådssalen. Arkivfoto

Radikale Venstre Sønderborg vil finde svar på, hvad meningen er med lokalpolitik, når de mandag den21. september klokken 19 inviterer til debataften i Byrådssalen på Sønderborg Rådhus.

Det er de to byrådspolitikere Rikke Lock Harvig, socialdemokratiet  og Daniel Staugaard fra Venstre, der stiller op til debat. Begge sidder i deres første periode i byrådet, begge hører til den yngre generation og begge har små børn.

”Vi glæder os til at få et indblik i det lokalpolitiske virke. Vi er sikre på, at Rikke og Daniel har meget at fortælle efter deres første tre år i byrådet og kan give nogle bud på, hvad meningen er med lokalpolitik”, siger Anders Dohn Sonne, formand i Radikale Venstre Sønderborg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er ingen hemmelighed, at de yngre byrådspolitikere har en udfordring med at jonglere arbejde, byråd og familie. Vi ser meget frem til at høre, hvilken erfaring Rikke og Daniel har gjort sig i deres hverdag med politikerlivet”, fortæller Anders Dohn Sonne.

Debataftenen ’Hvad er meningen med lokalpolitik’ foregår i Byrådssalen på Sønderborg Rådhus og arrangementet er åbent for alle.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...