FAB Town runder af med at vise ideerne frem

29. juli Sønderborg

Der har i løbet af spejderugen været travlt med at finde på ideer i FAB Town i Spejdernes Lejr.

“Og vores mål med det hele er at sætte nogle spor og det er gjort. Vi har delt mange ZeroHero-diplomer ud”, siger ProjectZero-direktør Peter Rathje, der sammen med kommunikationsrådgiver Lotte Hansen tog tilløb til ideen om, at Sønderborg skulle sær spor i spejderlejren.

Borgmester Erik Lauritzen har brugt rigtigt meget tid i Spejdernes Lejr og har også fulgt arbejdet i FAB Town.

“Der er arbejdet ihærdigt på at vise nye løsninger og det er bæredygtigheden, der fylder”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

“Jeg synes, det især er fint, at alle de, der ikke rigtigt ved noget om produktudvikling møder nogle af de erfarne”, siger borgmesteren.

“Og det gør jo, at nogle af ideerne er løftet et stykke videre og at andre er skudt ned”, siger han.

Scoutmobilen

En af udfordringerne for de kreative jobbere har været at endrette en lastbil, Scoutmobilen, så den kan bruges til ture til Malaysia og til den jyske hede.

“Jeg kan se, at der ikke er tænkt noget nyt ind i indretningen af den. Men det har da inspireret mig til, at vores spejdere skal indrette en campingvogn, som vi kan tage med, når vi skal ud og slå lejr”, siger en spejderleder til SønderborgNYT.

I Lego-teltet var der lavet bud på legepladser, som kan gøres til virkelighed – og et andet sted er der også tænkt på 100 året for genforeningen, som jo skal have en slags mindesten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...